- Sweet potato-tærte med feta og karamelliserede rødløg
- Kikærtepandekager med spidskommenbagte gulerødder og grov mynte-edamememos
- Vafler med sorte bønner og persillerod
- Shakshuka med aubergine
- Pepperoni-bites
- Hjemmelavet leverpostej – mors opskrift
- Gyldent grøntsagsbrød
- Omelet med peber, svampe og ost
- Oopsies
- Cup noodles – i hjemmelavet, sund version
- Grønne, proteinrige spinatvafler
- Blomkålswraps
- Hjemmelavet sylte
- Tunsalat – en klassiker
- Harissa-vafler
- Broccolifladbrød
- Tomatsalat med hytteost
- Nem hverdagsmad: Gulerodspasta med pesto
- Dildsild
- 5 gode til påskefrokosten
- Dekonstrueret burger
- Rootza
- Karrysild som vor mor laver den
- Frokost idéer
- Spicy hønsesalat med chorizo og peberfrugt (og lidt om at udnytte en hel kylling)
- SU-venlig LCHF #5: Æggekage med tomat og bacon
- SU-venlig lchf #2: Squashpasta med serrano og tomat
- Hvidkålsfladbrød
- Pikante grøntsagsfladbrød
- Frokostsalat med ramsløg og sprød serranoskinke
- Frokosttallerken med æggesalat
- Salat med spidskål, rejer, æg og avocado
- Urtebagt ricotta med serranoskinke og asparges
- Blomkålspizza på pande
- Pizzaomelet med broccoli
- Julesild
- Frokostinspiration #2: Frokostpizza på tortilla med kylling, tomat og champignon
- Frokostinspiration #1: Vend frokosten på hovedet
Hvor mange mennesker er opskrifterne beregnet til?
Årh, det er vidt forskelligt fra opskrift til opskrift. Sommetider 1, sommetider flere. Læs i hver enkelt opskrift for at se nærmere 🙂