Annoncering_Fru Kofoeds Køkken

Annoncering

Der bliver vist annoncer på Fru Kofoeds Køkken fra Google Adsense og affiliate partners, primært web-butikkerne Vivaa og lchf-butikken, som begge har mange gode produkter til en sukkerfri lchf-livsstil. Jeg linker også til butikkerne KitchenOne.dkHw-homeware.dkKitchen4kids & Outdoor4kids og KopK.dk, som sælger køkkengrej.

Indimellem linker jeg i en opskrift direkte til en annoncør via affiliate-links, der giver mig kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Det koster naturligvis ikke dig noget af klikke på linksene. Det kan ske, at jeg modtager produkter til anmeldelse eller indgår samarbejder med virksomheder, der ønsker at få fremhævet deres produkter på min blog – i så fald fremgår det af indlægget, at det er sponsoreret. Jeg anbefaler kun ting, som jeg selv kan stå inde for. Alle holdninger til produkter og alle tekster er mine egne – også selvom jeg skulle modtage en skilling for at nævne produktet.

Indtjeningen fra annoncering hjælper til at finansiere den tid og de ressourcer, jeg bruger på at blogge.

Hvis du ønsker at samarbejde, fx om sponsorerede indlæg, er du velkommen til at kontakte mig på: louise(@)frukofoedskoekken.dk for tilsendelse af mediekit og dialog om vilkår og priser.

Siden her indeholder affiliate-links.

0 comments on “AnnonceringTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: