Selfie_Louise Kofoed_

10 ting om mig (Gæstebog)

Selfie_Louise Kofoed_


Jeg kunne godt tænke mig, at vi skulle lære hinanden lidt bedre at kende her på siden. Derfor deler jeg 10 helt tilfældige ting om mig selv, som du (måske) ikke vidste – og i kommentarfeltet håber jeg, at du vil gøre det samme. (Det er også ok, hvis du kun kan komme på 7, 5 eller 3 ting!).

Hvis du læser med her på bloggen, vil jeg vildt gerne vide lidt om, hvem du er – så jeg håber, du har lyst til at lege med! 🙂

Vi kan jo betragte det som en form for “gæstebog” her på bloggen. 🙂

1: Jeg er en efternøler
En vaskeægte en af slagsen. Min yngste bror er 10 år ældre end mig, den ældste 17 år ældre. Min storesøster er derindeimellem. De påstår alle 3, at jeg er vildt forkælet. Det er selvfølgelig løgn! 😉

2: Jeg er formentlig mere interesseret i dit kæledyr end i dig
Hvis der er kæledyr i hjemmet, er jeg helt sikkert typen, du ikke ser noget til til et middagsselskab, fordi jeg ligger på gulvet og klør hunden på maven/flirter med katten/siger tossede lyde til undulaten…

3: Jeg kan hele Matador udenad
Jeg bingewatchede Matador igen og igen som barn og har også gjort det flere gange som voksen. Og da jeg er typen, som kan ting udenad, når jeg har hørt dem 1-2 gange, ja så kan jeg levere stort set hele lydsporet til Matador i søvne.

4: Jeg tænder fuldstændig af på kræsenhed
Når folk siger ting som: “Jeg kan altså ikke så godt lide dressing på salat” – så står jeg bare helt af. Kræsenhed er slet ikke acceptabelt i min bog. Hverken for børn eller voksne.

5: Jeg siger tit av, før jeg slår mig
Bare sådan for at være på den sikre side! Jeg slår mig i øvrigt ret tit, for jeg er mega-klodset!

6: Loyalitet er muligvis den vigtigste værdi i verden for mig
Jeg er selv loyal til sidste blodsdråbe og sætter hele verden i brand, hvis en ven/kollega/et familiemedlem bliver udsat for uretfærdig behandling. Desværre får jeg ikke altid den samme loyalitet igen, og jeg prøver at vænne mig til ikke at have så høje forventninger til andre, at jeg ender med at blive skuffet.

7: Jeg kan ikke lide at tale telefon
Jeg er typen, der får angstsved i håndfladerne og skyhøj puls, når jeg skal ringe til nogen. Selv mine nærmeste venner. Jeg bryder mig faktisk heller ikke ret meget om, når min telefon ringer…

8: Jeg måtte have 40 køretimer, da jeg tog kørekort
De første 38 timer fattede jeg ikke en brik, og min kørelærer kæderøg og paniksvedte sig gennem timerne. Så til time nr. 39 svingede jeg bilen ud af indkørslen og kørte helt perfekt og ubesværet, parallelparkerede, lavede 3-punktsvendinger og det hele. Til min kørelærers forbløffelse. Herefter tog jeg kortet i første forsøg og har været en glimrende bilist siden.

9: Jeg drikker Faxe Kondi Free – hver dag
Jep, that’s right! Total politisk og sundhedsmæssigt ukorrekt. Men det er nu engang min yndlingslast. Jeg hverken ryger, drikker mig i hegnet eller spiser slik – men jeg elsker min Faxe Free og må have et glas om dagen. So sue me! 😉

10: Jeg overvejer at opsøge en psykolog for at arbejde med mine fobier
Krybdyr, edderkopper, gnavere, mørke, højder, små rum – you name it! Jeg er bange for alt for mange ting, og jeg oplever ærlig talt, at det hæmmer mig i min hverdag. Jeg har i årevis overvejet at opsøge en psykolog – måske gør jeg en dag alvor af det.

Nu er det din tur – hvad er dine 10 (eller 5 – eller 3) ting?

13 comments on “10 ting om mig (Gæstebog)Tilføj din

 1. Morsom leg ?.
  Jeg kan heller ikke fordrage at tale i telefon (især ikke med fremmede), og jeg skulle have næsten 50 køretimer før jeg fik kørekort som nogen-og-fyrre årig.
  Jeg kunne seriøst leve af thailandsk eller vietnamesisk mad, minus risen. Hvis jeg troede på reinkarnation ville jeg sige, at jeg i et tidligere liv har boet i sydøstasien.
  Jeg danser skotsk dans og synes mænd i kilt er sexede og sækkepibemusik er flot. Så måske har jeg været skotte i et andet tidligere liv ?.

 2. Sjov leg – prøver at lægge en kommentar for første gang i mit liv?
  1: Enebarn og lidt forkælet.
  2: Vi har fået hund, men jeg tæller årene ned til hvornår jeg kan få kat(-te) igen. Læser mange mad-blogs bare for kattebilldernes skyld? Er sygt misundelig på din Jara – vi havde 2 somalier før i tiden.
  3: Jeg ser bumsevideoer på youtube – pinligt?
  4: Jeg lever for at spise og planlægger næste måltid, idet jeg synker sidste bid – min familie forstår det ikke!
  5: Er både sej og hypokonder. Har født børn uden problemer, men frygter/regner med at dø, hvis jeg får en slem forkølelse.
  6: Jeg afskyr følelsesmæssigt og økonomisk nærighed.
  7: Sætter mine børn til at tage telefonen og sige der ikke er nogle voksne, når jeg kan se det er en telefonsælger – hæ hæ…
  8: Da jeg fik mit kørekort i andet forsøg, sagde den motorsagkyndige: “Jae, du får det TRODS ALT…” Haps skyndte jeg mig at sige og jeg har aldrig bakket rundt et hjørne eller parallel-parkeret siden.
  9: Jeg spiser kage hver dag og prøver allievel at leve low carb – det hænger jo ikke sammen…
  10: HAR taget mine 10 psykolog-timer for at lære at sige PYT.
  Det var mig – totalt grænseoverskridende, men jeg har fulgt dig længe og er glad for dine opskrifter og tanker. Nogle gange skal jeg gøre noget jeg ikke tør!

  1. Wow, sejt at det er din første kommentar! Jeg sidder stadig og klukker over den 😀 Fedt at lære dig lidt bedre at kende. Åh ja, Jara er virkelig også en skøn kat (bortset måske lige fra, når hun vækker os kl. 4 om morgenen og vil kæles!)

  2. (Det tog mig i øvrigt lidt tid at svare, fordi din kommentar var landet i et spamfilter, jeg lige skulle have den ud af!)

 3. Sjov leg ?
  1, jeg er tv narkoman elsker film og serier, fantasy, science fiktion, krimi og tegnefilm/animeret.
  2. Jeg elsker også at læse er i gang med game of thrones
  3. Jeg elsker at styrketræne og nu også boksetræning men ville ønske jeg trænede lidt mere.
  4.elsker at snakke mobil, har et headset så jeg kan lave noget andet samtidig
  5. Er glutenfri veganer og bruger en del tid i køkkenet da jeg laver det meste selv
  6. Kommer jeg i et hjem med en ny baby og der er en kat, kunne jeg finde på at sige: neeej har i kat ?
  7. Er også klodset ?
  8.jeg er x ryger og bruger stadig nicorette microtabs og dem slipper jeg nok ikke foreløbigt
  9.ærlighed på en pæn måde er vigtig for mig ❤
  10. Har også mange forbier men har hjulpet på den med insekter, at jeg er blevet veganer.

 4. 1. Jeg er enebarn, noget jeg altid har været ked af.
  2. Jeg har den dejligste store hund, hun hedder Luna og er en blanding mellem en Grand Danois og en Dalmatiner.
  3. Min hund sover i benenden af min seng.
  4. Har lige anskaffet mig 6 små kyllinger, håber der er høns imellem
  5. Er ny på LCHF
  6. Jeg elsker min bil, og hader vasketøj
  7. Jeg ser aldrig fjernsyn
  8. Jeg skal løbe mit 3 Marathon til september
  9. Elsker og netshoppe, selv om jeg ved det er forkert
  10. Har brug for mælk i kaffen

  1. Tak fordi du ville lege med, Anne! 🙂 Det må godt nok være en flot hund – 2 smukke racer blandet sammen 🙂 Håber, du får held med LCHF – og med det 3. marathon! 🙂
   Vh Louise

 5. Jeg glæder mig hver gang der kommer et indlæg fra dig, men det er længe siden jeg sidst har modtaget en mail fra dig, så er jeg blevet blacklistet? Jeg vil meget gerne fortsætte med at modtage dine opskrifter og kommentarer, og jeg har brugt flere af dine opskrifter med stor succes.
  Med venlig hilsen
  Jette

  1. Hej Jette. Tak for din søde besked 🙂 Du er bestemt ikke blevet blacklistet! Jeg har bare haft enormt travlt de sidste måneder og har ikke haft tid til at blogge. Der er snart noget nyt på vej – måske allerede i næste uge. Dejligt at høre, at mine opskrifter bliver brugt!
   Vh Louise

 6. Synes allerede nu, at jeg kender dig bedre, så selvfølgelig leger jeg også lige med 😁

  1. Ét glas Faxe kondi free om dagen kan desværre ikke gøre det ud for mit forbrug! Er helt og aldeles afhængig! Men ja, det er jo så også min absolutte – dog lidt hemmelige – last nr. 1.

  2. Last nr. 2 er den der time hvor jeg kommer tidligst hjem og har huset for mig selv! Det er sååå vidunderligt ikke at skulle snakke med nogen eller gøre noget for andre, bare smide sig i sofaen med mobilen! Og ja, det er lige præcis der jeg sidder nu! Og kommer jeg hjem og finder ud af, at jeg ikke er tidligst hjemme, så bliver jeg faktisk lidt irriteret 😉

  3. Jeg er for følsom! Følelserne er til tider helt uden på tøjet, hvilket bestemt giver anledning til unødvendige bekymringer! Dumt, men sååå svært at lave om på!

  4. Jeg er ked af min krop – vi er bare aldrig rigtigt blevet gode venner.

  5. Jeg drømmer om at videreuddanne mig, men tør ikke tage skridtet!
  Det lyder dumt ikke at turde – et voksent menneske – så spring dog ud i det.
  Jeg siger til mig selv, at jeg måske bare ikke er rigtig er klar, men i virkeligheden er jeg bange for at miste det jeg har!

  Nå, du får kun 5 😁
  Men nu kender du da 5 flere ting om mig!

  Tak for en fantastisk dejlig og inspirerende blog!

  Tanker fra Maria ❤️

  1. Tusind tak fordi du ville lege med, Maria! 🙂
   Uh, jeg må nok tilstå, at jeg heller ikke holder mig på ét glas, når jeg skal være helt ærlig 😉
   Og så synes jeg da simpelthen, du skal gøre alvor af at videreuddanne dig! Jeg er selv startet på (selvbetalt) videreuddannelse her midt i mine 30’ere, og det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv!
   Kh Louise

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: