Deluxe kylling i bacon

Deluxe kylling i bacon

Deluxe kylling i bacon


Jeg så denne her idé på Pinterest forleden og var solgt på stedet: kylling – ikke bare i bacon, men i nærmest hermetisk tætsluttende bacon OG tilmed med 2 slags ost inde i pakken. Glem alt, hvad jeg har sagt tidligere om, at jeg ikke kan lide kylling – det her er strøget direkte ind på top10 over mine livretter! Det er lchf, når det er bedst.

Idéen med at pakke kylling ind i bacon, er jo ikke ny. Men måden at gøre det på her er ret genial. Man laver et “kors” af bacon, som gør det muligt at pakke et kyllingebryst helt tætsluttende ind. Inde i pakken gemmer der sig flødeost og revet ost, som nærmest smelter ind i kyllingekødet under bagning og giver det masser af smag.

Kylling-baconpakkerne skal have ret lang tid i ovnen, for at bacon’en kan blive sprød, men kyllingekødet bliver ikke tørt. Det bliver nærmest dampet inde i sin hule af bacon og ost og bliver virkelig saftigt og mørt.

Vi spiste deluxe-udgaven er kylling i bacon i går med tomatsalat og sweet potato-fritter til. Det var en virkelig skøn aftensmad. Jeg kunne kun spise halvdelen af mit kyllingebryst, så resten har jeg med på madpakke i dag sammen med rester af tomatsalat. Blomkålsrisen med stegte grøntsager fra i går ville også være dejligt tilbehør.

Deluxe kylling i bacon

Deluxe kylling i bacon


Deluxe kylling i bacon

(2 pers.)

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 12 skiver bacon
  • Ca. 8 spsk pikantost
  • 2 håndfulde revet cheddar
  • Salt og peber

Vend kyllingebrysterne i salt og peber.

Bred et stykke bagepapir ud på en bageplade, og læg først 3 skiver bacon på langs og derefter 3 på tværs, så de danner et kors. Det ligner nu lidt, at du skal til at flette en baconstjerne (det kunne ellers være sjovt!).

Læg det ene kyllingebryst på “baconkorset”, og top med 4 tsk pikantost og 1 håndfuld cheddar. Luk først baconpakken på langs og derefter på tværs. Rul over, så enderne vender nedad, og pakken slutter tæt.

Deluxe kylling i bacon

Gentag med det andet kyllingebryst.

Sæt bagepladen i ovnen, og bag på 200 grader varmluft i ca. 45 minutter, eller indtil bacon’en er gylden.

1 comment on “Deluxe kylling i baconTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: