Vegetar giveaway

“Vegetar” – anmeldelse og giveaway

(Konkurrencen er sponsoreret af Politikens Forlag)

Vegetar giveaway


Jeg elsker at få post fra forlagene. Det er en af mine yndlingsting ved livet som madblogger, når der dumper en pakke ind af døren med en smuk og inspirerende kogebog. I dag er det min dygtige blogger-kollega, Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club, som har begået endnu en kogebog. Bogen hedder slet og ret “Vegetar” – og det er vist ikke svært at gætte ud fra titlen, hvad indholdet er, vel? 😉

Vegetar-bølgen skyller ind over os lige for tiden. Jeg husker ikke, om det er anden eller tredje gang i min levetid, at der for alvor er gang i den vegetariske livsstil. Men det sker jo med jævne mellemrum, at mange får øjnene op for vores voldsomme kødforbrug i vores del af verden og beslutter at gøre noget aktivt ved det.

Ditte Ingemann er en af dem, som måske ikke er gået 100% ind på at leve vegetarisk, men i hvert fald lade kødet spille en birolle og grøntsagerne hovedrollen i sine måltider. Og kogebogen her er fuld af inspiration til, hvordan man kan gøre det samme. 140 opskrifter på morgenmad, salater, gryderetter, hverdagsretter, snacks, desserter – og ting, der bare er gode at have i skabet. Alle opskrifter er vegetariske og nogle også veganske. Og de fleste opskrifter er krydret med oplysninger om næringsindhold og små guides til, hvordan man sikrer sig at få vitaminer, mineraler, protein osv. nok som vegetar.

Vegetar giveaway

Lad mig bare være helt ærlig og sige, at vegetartrenden aldrig kommer til at slå igennem herhjemme. Ikke bare har jeg selv et glimrende og meget afbalanceret forhold til kød – jeg har også en mand, der ruller med øjnene, hver gang han bare hører ordet “vegetar” 😉 Derudover vil en vegetarisk kost spille meget dårligt sammen med vores lchf-livsstil.

MEN! Jeg kan finde masser af inspiration i Dittes smukke bog til at bruge grøntsager på nye og spændende måder. Ditte er virkelig dygtig til at tænke ud af boksen og finde nye måder at bruge og sammensætte råvarer på. Og så er hun altså en foodstylist og fotograf ud over det sædvanlige! Når jeg bladrer gennem bogen og ser billedsiden får jeg tanken, at hun går lige ét skridt længere end stort set alle andre madfotografer i sin helt personlige stil, som er både rå, feminin, humoristisk, dunkel, minimalistisk, detaljerig og alt muligt andet på én og samme tid. Kæmpe respekt for dét talent! Gid jeg kunne bare en tiendedel af, hvad dén dame kan! 😉

Bogen er en tyk og lækker hardback og meget gennemført i sin stil. Smadderlækker og inspirerende at bladre i.

Vegetar giveaway


VIND 1 EKSEMPLAR:

Nå, men det er på tide at få sat et eksemplar af “Vegetar” (hey, det rimede!) på højkant. Du skal bare:

 1. Like Fru Kofoeds Køkken på facebook (hvis du ikke allerede gør det)
 2. Smide en kommentar her under indlægget, hvor du fortæller, hvorfor du godt kunne tænke dig at vinde kogebogen.

Jeg trækker lod mellem de indkomne kommentarer på udgivelsesdagen, tordag d. 1/9 efter kl. 12, og vinderen får direkte besked pr. mail.

Held og lykke!


Titel: Vegetar (køb: her hos Saxo.com)
Vejl. udsalgspris: 270 kr.
Udgivelsesdato: 1. september 2016
Forlag: Politikens Forlag


Indlægget indeholder affiliate-links, der giver mig kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Det koster selvfølgelig ikke dig noget at klikke på links’ene. Indtægterne hjælper til at finansiere den tid og de ressourcer, jeg bruger på bloggen her. Læs om annoncering på Fru Kofoeds Køkken her.

20 comments on ““Vegetar” – anmeldelse og giveawayTilføj din

 1. Vi er begyndt at eksperimentere meget med vegetarmad herhjemme, men da vi aldrig rigtig har lavet vegetarisk mad, så trænger vi til en masse lækker inspiration. Jeg krydser fingre! 🙂

 2. Sikke en lækker bog! Den vil jeg virkelig gerne vinde! 🙂 Jeg spiser ikke så meget kød, da jeg ofte oplever at have svært ved at fordøje det – kunne rigtig godt bruge noget inspiration til lækre retter uden kød og gode råde ift. at få næring nok, osv. 🙂

 3. Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg trænger til noget gevaldig inspiration til grøntsagstilbehør og retter.
  Synes altid jeg ender med den samme kålsalat.

 4. Jeg er vild med vegetarisk mad, men kunne ligesom dig nok ikke blive fuldtidsvegetar. Men på deltid kunne jeg sagtens og ville elske endnu mere inspiration til især mættende aftensmad 🙂

 5. Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde den kogebog, for jeg bryder mig ikke specielt meget om kød, men jeg mangler inspiration til, hvad jeg ellers kan forsøge mig med. Desuden ved jeg ikke nok om, hvordan jeg får de vigtige næringsstoffer uden kød. Så den kogebog vil virkelig blive læst i mange gange, hvis den ender i mit køkken. 🙂 Tak for en god blog.

 6. Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi det er min fødselsdag i dag, og fordi jeg har en mand, der godt kunne spise noget mere grønt.

 7. Jeg kunne godt tænke mig at vinde den nye kogebog fra Ditte Ingemann, da jeg er helt vilde med hendes opskrifter, og jeg synes at jeg efterhånden mangler nyt inspiration til grønt mad, hvor kød ikke indgår.

 8. Kære Fru Kofoed.
  Først et kæmpe tak for dine idéer, tanker og erfaringer omkring mad og oplevelser. ?
  Dernæst, jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne lækre bog, både for min egen skyld, men i hvert fald også for mine kære og nære. At kunne fremtrylle inspirerende og lækre retter der er med til at give én et sundt liv, ja hven ville ikke dét ?
  Rigtig god dag. ?
  Med venlig hilsen
  Jannie Viberg

 9. Sikke en fin bog – den vil jeg rigtig gerne vinde.
  I vores ugentlige madplan er vi begyndt at eksperimentere med en ugentlig kødfri dag, så det kunne være skønt med inspiration.
  Kunne også være fedt at servere en vegetarret for vores gode venner, som vi har månedlig madklubaften med 🙂 Tror børnene vil synes, at det er rigtig sjovt 🙂

 10. Jeg ville elske at vinde bogen, fordi jeg er begyndt at spise mere og mere vegetarisk og savner inspiration til grøntsagsretter, man kan bygge sit måltid op omkring – også når man gerne vil have kød til. Vi er så vant til at bygge et måltid op omkring kødet, men jeg vil gerne blive bedre til at have grøntsagerne i fokus. Og så har Ditte et helt særligt talent for smagskombinationer og billeder 🙂

 11. Ønsker inspiration til at leve mere vegetarisk – har længe gået med tankerne om at skære ned på kødforbruget for egen sundheds skyld samt dyrevelfærds aspektet. Bogen ser super interessant ud!

 12. Jeg ville elske at vinde denne bog! Jeg har været vegetar gennem 11 år, men mangler tit nogle nye opskrifter i repertoiret og det bugner ikke med vegetarretter i andre kogebøger. Desuden ville jeg elske noget vegetariske opskrifter, som jeg kan imponere kødspisere med, uden de synes, det er kedeligt.
  Håber virkelig at vinde!! 🙂

 13. Er ikke specielt vild med kød og ender tit med at lave i de samme kedelige retter..Vil også gerne overbevise min familie om vegetarmad både kan smage godt og mætte.

 14. Fordi jeg selv er vegetar, og selvom jeg synes jeg forsøger mig at være kreativ i køkkenet, ville min kæreste blive glad for lidt flere gode sager at vælge imellem 😀
  Jeg er kun vegetar på andet år, og ville elske lidt ekstra inspiration og input til maden herhjemme 🙂

 15. Jeg kunne godt tænke mig at grøntsager kommer til at fylde mere end kødet i den daglige madlavning.

 16. Jeg kunne tænke mig at vinde, fordi det altid er godt med lidt inspiration. Jeg er ikke vegetar og har heller ingen intentioner om at blive det, men derfor kan man jo godt få ideer til nye retter. Og en kødfri dag i ny og næ er nok en mulighed

 17. Jeg kan simpelthen ikke få kød ned ville gerne, men kan ikke lide smagen. Så derfor har jeg brug for ny inspiration til ny mad.

 18. Ditte tager bare så flotte billeder, nyder hendes blog!

  Anyways, jeg skal vinde bogen, så jeg kan blive lidt bedre til at servere andet end grøntsagstærter for min svoger som er vegetar! Det ville være lækkert både for ham – og mig 😛

  1. Hej Julie
   Tak for dit svar. Konkurrencen sluttede desværre 1/9, og vinderen er fundet! Jeg kan dog afsløre, at der kommer en ny giveaway med en anden lækker grøntsagskogebog i weekenden – så måske er du mere heldig der?! 🙂
   Vh Louise

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: