Pumpkin spice chiagrød

Pumpkin spice chiagrød

Pumpkin spice chiagrød


Chiagrød med julesmag – ikke nogen dårlig morgenmad, hvis julestemningen skal have et ekstra boost lige her før jul.

Kan I huske græskarkernemælken fra forleden? Jeg havde lidt til overs efter, at jeg havde lavet den gode pumpkin spice latte forleden. Jeg drønede det i et glas med lidt friskpresset appelsinsaft og chiafrø – og så glemte jeg alt om det indtil næste morgen, hvor jeg blev glædeligt overrasket over at have så lækker og nem morgenmad.

Pumpkin spice chiagrød

Min morgen i dag har været særdeles fredelig. Faktisk opslugt af søvn. Jeg var tidligt oppe på arbejde i går, og derefter havde vi jule-sammenskudshygge med en dejlig venneflok, hvor jeg fik alt for mange julegodter, som du måske så på Snapchat. Så jeg røg på hovedet i seng uden aftensmad, men til gengæld med en heftig mavepine, allerede ved 7-tiden og vågnede først for alvor kl. 11 her til morgen.

Seriøst, er der nogen, der gider ringe til en ansvarlig voksen, som kan assistere mig, næste gang jeg skal i nærheden af et kagebord? Jeg er tydeligvis ikke gammel nok til at håndtere det selv.

Nå, tilbage til chiagrøden! Du kan selvfølgelig gejle den op med alt muligt pynt, hvis du har lyst. Du kan også bare nyde den “plain”, lige som den er. Den er virkelig lækker, fyldig, cremet og smager intenst af julekrydderier. Hvis du vil have mere julet chiagrød, så tjek også denne her: Chiagrød med smag af jul.

Pumpkin spice chiagrød


Pumpkin spice chiagrød

  • 1½ dl græskarkernemælk (se opskrift her)
  • 2 spsk chiafrø
  • Saft af ½ appelsin

Bland græskarkernemælk, chiafrø og appelsinsaft. Rør eller blend det sammen – jeg anbefaler at blende for at få den bedste konsistens.

Sæt chiagrøden på køl natten over eller min. ½ time.

Pynt – eller server, som den er.

Pumpkin spice chiagrød

0 comments on “Pumpkin spice chiagrødTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: