Pølsefad med grøntsager og pesto

Pølsefad med grøntsager og pesto

Pølsefad med grøntsager og pesto


En solid morgenmad. En let aftensmad. En frokost måske? Det her pølsefad kan bruges til lidt af hvert. Det kræver ikke den store arbejdsindsats, smager godt og forsyner dig med både grøntsager, protein og fedt, så du bliver mæt i lang tid.

Jeg prøver at holde forarbejdet kød på et lidt lavt niveau i min daglige kost – jo renere råvarer, jeg kan få, jo bedre. Men altså nogle dage skal det bare være nemt og smage godt! Og man kan heldigvis godt få pølser af ordentlig kvalitet med højt kødindhold. Jeg fandt nogle gode, økologiske oksekødspølser med vistnok omkring 90% kød – det passede mig glimrende!

Sammen med bønner fra frost, sweet potato, champignon, peberfrugt, god pesto og parmesan blev det til et virkelig smagfuldt måltid som holdt mig mæt i mange timer.

I dag skal jeg bruge min eftermiddag på noget virkelig fedt – rent bogstaveligt talt! Jeg skal til et event med Mejeriforeningen om fløde og creme fraiche med prøvesmagning, kokketricks, små foredrag og lækker middag. Jeg glæder mig helt vildt til at få noget ny inspiration og til at lære noget om 2 af mine yndlingsingredienser i køkkenet!

Min søde far foreslog, at jeg huskede at tage noget syreneutraliserende, inden jeg tog afsted og proppede mig med fede mælkeprodukter en hel eftermiddag. Jeg mindede ham om, at jeg jo er hærdet LCHF’er, som har trænet i flere år til netop en situation som denne! Nu får vi se, om jeg har ret 😉

Ha’ en skøn tirsdag!

Pølsefad med grøntsager og pesto


Pølsefad med grøntsager og pesto

 • 2 pølser af god kvalitet
 • Valgfrie grøntsager, fx: grønne bønner, peberfrugt, sød kartoffel og champignon
 • Krydderier: timian, paprika, hvidløgspeber og salt
 • Olie
 • 3-4 tsk god pesto
 • Lidt friskrevet parmesan
 1. Skær pølser og grøntsager i passende stykker.
 2. Vend med krydderier og olie, og fordel i et ildfast fad.
 3. Bag på 200 grader varmluft i 20 minutter.
 4. Dryp med pesto, og drys med revet parmesan.
 5. Servér

1 comment on “Pølsefad med grøntsager og pestoTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: