Viivaa_Produkter_Collage

Pinserabat og yndlingsprodukterNoget af det, som kan være lidt besværligt, når man begynder på lchf, palæo eller andre glutenfri, lavkarbo-diæter, er alle de dér produkter, som man pludselig skal fylde sine skabe og skuffer med. Hvad er nu alt det for noget, det dér Sukrin Gold, kokossukker, fedtreduceret mandelmel kakaonibs og andre mærkværdigheder? Og hvorfor skal man altid i underlige, ildelugtende helsekostbutikker efter dem?

Heldigvis er produkterne nu slet ikke så suspekte eller mystiske, og mange større supermarkeder er da også kommet godt efter det. Jeg kan fx både finde kokossukker og kokosfibre i min lokale Føtex – når jeg ellers gider bevæge mig derhen. Men man kan jo også gøre det nemt for sig selv ved at bestille nogle af de gode sager over nettet, hvor udvalget er stort, priserne gode, kvaliteten i orden, og varerne leveres lige til døren.

I anledning af pinsen har jeg derfor spurgt de flinke mennesker hos webshoppen Viivaa, som er annoncør her på bloggen, om de ikke syntes, at mine søde læsere skulle have lidt rabat – og det syntes de da bestemt, at I skulle! 10% på alle varer i Pinsen. Det er da meget dejligt, ikke? 🙂

Hvad skal jeg gøre?

Du klikker ind på Viivaa.dk og finder de ting, som du godt kunne tænke dig at købe. Når du er færdig med at shoppe, går du til indkøbskurven. Her får du muligheden for at indtaste en rabatkode: FRU-KOFOD (og ja, det er mit efternavn, stavet forkert). Når du indtaster koden og og klikker “Anvend kupon”, trækker den 10% af dit køb. Vær opmærksom på, at koden kun gælder, hvis du køber for minimum kr. 249,-. Koden gælder fra i dag, fredag, til og med mandag d. 9. juni 2014.

Viivaa Pinserabat
Her indtaster du rabatkoden.

Hvad kan jeg købe?

Det kan være lidt en jungle med alle de spændende ting, man kan købe sådan et sted! Først og fremmest skal jeg sige, at man jo ikke behøver købe alle de her ting for at spise en sund lchf-kost. Men mange af dem kan være med til at gøre madlavningen lidt sjovere – synes jeg i hvert fald! Her kan du finde nogle af de produkter, som jeg tit bruger:

Viivaa_Produkter_CollageJeg skal selv ind og have fat i noget af den dér Santa Maria Ekstra Creamy kokosmælk, som alle lchf’ere altid taler om, men som jeg aldrig kan finde i nogen butikker. Jeg skal også have en ny forsyning af Arctic Cod Liver Oil, som skulle være noget nær verdens bedste fiskeolietilskud. Du kan også finde kokosolie (med og uden smag) og alt muligt andet! Klik evt. ind på Viivaa.dk’s LCHF-kategori (eller Paleo, hvis du er mere til det!), og lad dig inspirere.

Hvad skal jeg så med alle mine indkøb?

Tja, du kan jo lige klikke ind omkring mine Desserter, kager og andre syndigheder og se, om der er noget, der frister! Der skulle være rig anvendelsesmulighed for både sødemidler, mel, kakaonibs og andre af de gode sager 🙂

Søde sager_Collage_Fru Kofoeds Køkken
Et lille udpluk af lækre sager, som du kan bruge dine produkter fra Viivaa til! Alle opskrifter er på bloggen – bare brug søgefeltet ude i højre side!

Indlægget indeholder affiliate-links. Jeg modtager kommision fra Viivaa, men anbefaler kun produkter, som jeg selv kan stå inde for.

1 comment on “Pinserabat og yndlingsprodukterTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: