Pepperoni bites

Pepperoni-bites

Pepperoni bites


Yummy! En snack? En luksusmorgenmad? En hurtig frokost to-go? De små pepperoni-bites her kan det hele. Forestil dig en mellemting mellem en muffin og en pepperoni-pizza, så er vi der sådan cirka.

Forskellen på pepperoni-pizzaen og de små pepperoni-bites her er bare, at dem her kan du spise med god samvittighed. Du bliver dejligt mæt, svulmer ikke op til dobbelt størrelse – og du får et godt skud grøntsager ind i form af blomkål.

Pepperoni bites

Du kan sagtens bruge rester af bagte blomkålsris til pepperoni-bites. Hvis du ikke har rester, bager du bare en portion i ovnen. Brug, hvad du har af revet ost i køleskabet – et par æg og nogle skiver pepperoni, så er du klar. Det er virkelig nemt.

Pepperoni bites


Pepperoni-bites:

  • 300 g blomkål
  • 100 g revet ost (Fx cheddar og mozzarella)
  • 3 æg
  • Salt, hvidløgspeber
  • 2 spsk olivenolie eller rapsolie
  • Ca. 10 Pepperoniskiver

Riv blomkål i fine skiver på en foodprocessor. Vend med salt, peber og olie, bred ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag 20-30 minutter ved 200 grader varmluft.

Vend den bagte blomkål med revet ost og æg. Skær pepperoniskiverne mindre stykker. Bland de fleste i dejen, og gem et par stykker til pynt. Fordel massen i ca. 8 silikonemuffinsforme. Læg pepperoniskiver oven på.

Bag i 15-20 minutter ved 200 grader varmluft.

Servér med det samme, eller opbevar i en lufttæt bøtte på køl.

Pepperoni bites

0 kommentarer til “Pepperoni-bitesTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *