- Chili sin carne bowl
- Dyreragout (i crockpot)
- Rispapirsruller med and (anderester på den allerbedste måde)
- Confiterede andelår med appelsinglace
- Kalkunbryst i crockpot (og noget om taknemmelighed)
- Flæskesteg i crockpot
- Bacon-peanut-kyllingefad
- Millionbøf
- Måltidssalat med svinemørbrad, pistacienødder og parmesan
- Torsk i curry – nem hverdagsmad & restemad
- Salade Nicoise
- Nem aftensmad: Bagt laks med pesto og parmesan
- Svineskank (Schweinshaxe)
- Moussaka – tips til at anvende rester af kødsovs
- Hvad har du egentlig i køleskabet?
- One-pot-pasta med kylling
- Wok med kylling
- Wok med oksekød (og 3 gode tips til wokmad)
- Pepperoni-pizza-fad med kylling
- Thai steak-salat
- Stegt flæsk med persillesovs
- Doven hverdagsmad: Lasagnette med kødboller
- Gulerodsspaghetti med spinat og cashewsauce (Vegansk)
- Cremet kyllingesuppe i crockpot med majs og sweet potatoes
- Efterårsfad med kylling, grøntsager og rød pesto
- Knapt så svensk pølseret med kylling
- Kylling i bacon og fennikelsovs
- Nem aftensmad: 5 måltider – 2 afteners arbejde
- Vegetarisk tacofyld med svampe og sweet potatoes
- Alt i én-pande med kylling og græskarpasta
- Cheeseburger-fad
- Mine bedste frikadeller
- Asiatisk kylling i crockpot
- Koteletter i fad
- Kyllingetrekanter med cremet græskarpasta
- Cheeseburgersalat
- Salat med kylling, falafler og tahindressing
- Pulled turkey i crockpot
- Fyldt flankesteak
- Salat med laks, asparges og misodressing
- Udbenede kyllingelår med fyld
- Hvidkålscarbonara
- Taco-salat med killer hvidløgsdressing
- 1 kylling: Høns i asparges, hønsebouillon og hønsesalat
- Vietnamesiske forårsruller
- Shepherd’s pie
- Blomkålswraps
- Fathead pizza capricciosa
- Gylden suppe med laks og mango og persillefløde
- “Langtidsstegt” flæskesteg med sprød svær og bagte rodfrugter
- Nem hverdagsmad: Bønnepasta med kyllingekødboller i rød pebersovs
- Kyllingefrikadeller med harissa og kikærtemel
- Kalkungryde med bacon og champignon og sprøde paprikakikærter
- Dampet laks med smør, hvidløg og krydderurter
- Hakkebøffer med mozarella
- Kylling med pesto og pancetta
- Tøm køleskabet-fad med kylling
- Cæsarsalat
- Stegt okse på thaimanér – fra kogebogen “Rigtig mad”
- Fajita-fad
- Fisk på gaflen: Chokoladeglaseret slethvar med orangesovs
- Deluxe kylling i bacon
- Nem hverdagsmad 2: Hakkebøffer med svampesovs og sweet potatoes
- Nem hverdagsmad: Gulerodspasta med pesto
- Pulled beef i crockpot
- Ovnbagt laks med dukkah, bønnefritter og dildmayo
- Kalkun i kokos med toppings
- Kyllingegryde med chorizo og blomkål
- Krydret oksekød med tahindressing
- Andebryst i salat med karrykikærter
- Citronmarinerede kyllingefileter
- Italienske pizzasandwich
- Forloren hare i lchf-venlig udgave
- Mexibøf med lyn-guacamole
- Dekonstrueret burger
- Lchf-venlig biksemad af hakkebøffer og sellerifritter
- Kyllingeinderfileter i bacon og tomat
- Rootza
- Kylling med smør, citron og hvidløg
- Grønkålssalat med and, græskar og granatæble
- Johns lchf lasagne med grøntsager og 3 slags ost
- Nytårsmenu 2014
- Chili con pollo i crock pot
- Asiatisk inspireret and med rødkål og cashewnødder
- Blomkålssuppe med karry, chili og pikantost
- Italiensk kylling i crockpot
- 3 x and til Mortensaften
- Stegt og dampet torsk med rødbeder i peberrodscreme
- Kylling i sambhar
- Winter is coming: Simremad
- Madbloggerudfordringen 4: Nordiske fishcakes med jordskokker serveret med æble-grønkålssalsa og dildmayo med kapers
- Fyldte sweet potatoes
- LCHF fastfood: squashghetti med pesto og varmrøget laks
- Andreas’ chili con carne
- SU-venlig LCHF #5: Æggekage med tomat og bacon
- SU-venlig LCHF #3: 2 x frikadeller
- SU-venlig lchf #2: Squashpasta med serrano og tomat
- Su-venlig lchf #1: Spicy stegt torskerogn med hvidløgsaïoli
- Club sandwich-salat (lchf)
- Salat med spidskål, rejer, æg og avocado
- Italymania #2: Minestrone med bønner og græskar
- Spaghetti carbonara med kylling og broccoli (LCHF)
- Cremet tomatsuppe med græskar, mascarpone og kylling
- Mørbradgryde med blomkålsmos
- Thaisuppe med squashnudler og kalkun
- Cherry Mania #2: Andebryst glaseret med kirsebær og lakrids
- LCHF-lasagne
- Kofta i linsesovs
- Andesteg med ingefær og græskarstuffing
- Braiseret oksetykkam med stjerneanis
- Pulled turkey – pulled pork, bare med kalkunbryst
- Tahinkylling med rodfrugter og kikærter
- Hjemmelavet pizza på fuldkornskamut og hvid hvede
- Opskrift på and med æbler, valnødder og sherrymarinerede svesker og abrikoser
- Kalkun i kokos og karry
- Jordskokker i suppe, salat og æggekage
- Ovnbagte filodejsforårsruller med opryddet køleskab
- Boller i karry med linser og kikærter
- Pasta med laks, fennikel, rødløg og squash
- Græskarsuppe med 2 slags græskar, chili og ingefær
- Gryderet med kylling, chorizo, kikærter, peberfrugt og blomkål
- Hjemmelavet pasta med hvid hvede og rugmel
- Lidt om at stege en god kylling
- Chicken cashew à la Louise
- Flæskesteg – hvor svær(t) kan det være?
- Indisk Butter Chicken (uden smør) og onion bahjis
- Fiskefrikadeller med ovnkartofler og sprød krydderurteremoulade
- Jambalaya à la Kofoed
- Perlerugotto med blomkål
- Biryani med oksekød
- Kylling med ras-el-hanout, løg, hvidløg, honning og græsk yoghurt,
Hej 🙂
Jeg er helt ny i det her MUFA “halløj” og er nysgerrig på, hvordan jeg ved, ud fra dine opskrifter, hvilke der er MUFA og hvilke der ikke er…
Har du et hint, da alle dine opskrifter jo er noget, man er helt klar til at dykke ned i…
Hej Eva
Jamen velkommen i MUFA-junglen 🙂 Det er ganske rigtigt lidt besværligt at lure, hvad der lige er MUFA og hvad der ikke er. I en periode spiste jeg meget “almindelig” mad, så spiste jeg MUFA-baseret, og så spiste jeg LCHF i en lang periode. Og bloggen her bærer præg af alle de skift, da jeg jo har haft den gennem flere år. Jeg har prøvet at bruge tag’gene “MUFA” og “LCHF” til de opskrifter, der passede ind i det. Dem kan du klikke på øverst i et indlæg – her er de MUFA-taggede opskrifter: http://frukofoedskoekken.dk/tag/mufa/
Ellers er det nok noget med at bruge den sunde fornuft til at sortere lidt i, hvad opskriften generelt indeholder og så evt. rette lidt til, så det passer til det, du gerne vil spise.
God fornøjelse! Og tak for de pæne ord 🙂
VH Louise