Giveaway_Abilica

Og vinderen er…

Giveaway_AbilicaSå er der trukket en vinder i konkurrencen om 1 sæt træningsudstyr fra AbilicaOnline.dk. Pyh, jeg er glad for, at afgørelsen faldt ved lodtrækning, så jeg ikke skulle vælge mellem alle jeres gode besvarelser – for da jeg læste dem, havde jeg lyst til at uddele træningsudstyr til jer allesammen!

Det blev dog Pia, der løb af med præmien. Pia skrev:

“Jeg bruger flere timer om dagen på at amme min søn og har nu gjort det i 5 mdr.. Det er fantastisk men det sætter sine spor og min nakke og skuldre driller og giver hovedpine. Derfor vil jeg gerne prøve dette og se om ikke det kan hjælpe mig, så jeg kan være der 200% for min søn :) Tillykke, Pia! Jeg håber, både du og din søn får glæde af træningsudstyret.

Til alle jer andre kan jeg kun ønske al mulig held og lykke og god bedring med jeres skulder-, hoved- og nakkesmerter – og sige tusind tak for, at I var med i konkurrencen! Det kan være, at det er en af jer, der bliver den heldige vinder, næste gang der er en giveaway her på bloggen. Følg evt. Fru Kofoeds Køkken på facebook eller Bloglovin’, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget.

0 comments on “Og vinderen er…Tilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: