Nutella-vafler

Nutella-vafler med pulp fra nutella-mælk

Nutella-vafler


Der er ren Nutella-fest på bloggen i de her dage! Som lovet skal vi i dag bruge den pulp, der bliver til overs, når man laver nutella-mælk. Den skal bruges til de lækreste vafler, som simpelthen smager af – ja, du har gættet det allerede: Nutella!

Hvis du ikke har lavet Nutella-mælk endnu, så må du simpelthen hoppe tilbage i opskriften fra i går og lave en portion. Ellers kommer vi ikke videre her. Det er muligvis de bedste lektier, du nogensinde kommer til at få for her i livet: at lave nutella-mælk.

nutellavafler-8_fav_red

Nutella-vafler

Vaflerne er lette og luftige og har virkelig en tydelig smag af nutella. De er ikke voldsomt søde – men når de lige får et drys Sukrin Melis, er sødningsgraden helt perfekt til mig. Du kan også severe flødeskum, vaniljeis, syltetøj, eller hvad du har lyst til, til vaflerne.

Vær lige opmærksom på, at hvis du først laver en portion nutella-mælk, drikker det hele, og derefter laver en portion nutella-vafler og spiser dem allesammen – så har du spist 2½ dl hasselnødder plus det løse. Det er ret heftigt og kan nok både give sul på sidebenene og ondt i maven. Så du kan med fordel fryse en del af vaflerne ned, hvis du ikke lige har nogen at dele dem med. De klarer fint en tur i fryseren og bagefter en optøning på brødristeren.

Nutella-vafler

Weekendens planer står desværre ikke på så meget vaffelbagning og afslapning, som jeg kunne ønske mig. Til gengæld står den på festligheder og hygge i form af workshop sleepover med mit ungdomskor, der skal overnatte i kirken og synge i kirken søndag formiddag. Vi skal stomp’e, danse, synge og spise kage – og så har jeg lidt Halloween-tricks’n-treats i ærmet til dem… Hæhæ… Det bliver sjovt! 😉

Når jeg på et eller andet tidspunkt kravler hjem søndag, bliver det med store, sorte rande under øjnene og ondt i ryggen efter at have sovet på liggeunderlag – men sikkert også med et smil på læben 😉 De er ret skønne, de dér tøser!

Nutella-vafler


Nutella-vafler med pulp fra nutella-mælk

Til servering:

  • Sukrin Melis
  • Evt. lidt frisk æble, og hvad du ellers har lyst til af toppings

Smelt smørret.

Pisk æggene luftige med Sukrin Gold. Pisk det smeltede smør i. Tilsæt herefter de øvrige ingredienser, og pisk det sammen til en lind masse.

Lad vaffeldejen stå nogle minutter på køkkenbordet, mens du finder et vaffeljern frem og varmer det op.

[Mit vaffeljern, som jeg er helt tosset med: TEFAL SNACK COLLECTION]

Steg vaflerne i 4-5 minutter. Servér med et drys Sukrin melis og lidt frisk æble + hvad du ellers har lyst til af toppings… Nøddesmør, flødeskum, creme fraiche, vaniljeis… Drøm selv videre!

Nutellavaflerne kan fryses ned og lunes på en brødrister. Læg et par søde hjerte-hilsener i madpakken til børnene dig selv.

Nutella-vafler


Indlægget indeholder affiliate-links, der giver mig kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Det koster selvfølgelig ikke dig noget at klikke på links’ene. Indtægterne hjælper til at finansiere den tid og de ressourcer, jeg bruger på bloggen her. Læs om annoncering på Fru Kofoeds Køkken her.

0 kommentarer til “Nutella-vafler med pulp fra nutella-mælkTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *