Nutella-mælk

Nutella-mælk

Nutella-mælk


Har du nogensinde drømt om at stikke et sugerør ned i et glas Nutella og bare sige [schluuuurp] – eller hvordan det nu lyder, når man drikker? Nej? Just me… Ej, kom nu – indrøm det bare! Jeg lover ikke at afsløre det for nogen 😉

Nu har du i hvert fald chancen for at drikke flydende Nutella – og ovenikøbet med god samvittighed. Og uden den overhængende risiko for akut blodprop 😉

Jeg kalder drikken her for Nutella-mælk, fordi det virkelig er som at drikke kakaomælk, der smager af Nutella. Helt igennem fantastisk.

Nutella-mælk

Som ekstra bonus kan laktose-allergikerne også være med på denne Nutella-mælk. Der er nemlig ikke skyggen af mejeriprodukter i.

Nutella-mælken er lavet på hasselnødder, vand, kakaopulver, lidt banan og sødning. Meget enkelt og temmelig sundt for sådan en “forkælelsesting”.

Nutella-mælk

Prøv at komme nutella-mælk i kaffen – eller lave chiagrød på den. Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at jeg selv havde prøvet det – men jeg må simpelthen ærligt indrømme, at jeg mistede enhver form for rygrad, da jeg smagte på min Nutella-mælk, så jeg drak det hele på én gang.

Ingen ansvarlige voksne var til stede til at stoppe mig. Ups!

Husk endelig at gemme nøddepulpen, der bliver til overs fra produktionen af nutella-mælk. Den kan nemlig bruges til noget dejligt bagværk, som kommer på bloggen i morgen!

Nutella-mælk

 


Nutella-mælk

  • 2½ dl hasselnødder (gerne ristede og afskallede)
  • ½ liter vand
  • 2½ spsk kakaopulver – gerne raw
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 banan i skiver (evt. frossen)
  • Sødemiddel efter behov

Sæt hasselnødderne i blød natten over – eller i hvert fald nogle timer. Hæld vandet fra, og kassér det.

Kom de udblødte hasselnødder i en kraftig blender sammen med vand, kakaopulver, vaniljepulver og banan, og blend et par minutter ved høj hastighed, til nødderne er helt mast ud i vandet.

Si pulpen fra – og gem den endelig! Vi skal bruge den i morgen til at bage med.

Smag på din Nutella-mælk, og beslut dig for, om den skal have et par dråber sødemiddel (eller hvad du foretrækker af sødning) – og nyd den så iskold. Hvis du har selvdisciplin til det, kan du gemme den i køleskabet, hvor den holder et par dage.

Nutella-mælk

0 comments on “Nutella-mælkTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: