Nem forret med krebsehalesalat

Nem forret: hjertesalat med krebsehalesalat

Nem forret med krebsehalesalat


Sommetider er det tilladt at springe over, hvor gærdet er lavest, når der kommer gæster. Og denne her forret er virkelig nem at lave, men ligner en million og udståler sol og sommer for fulde gardiner.

Man kan dårligt kalde det en opskrift af købe en gang krebsehalesalat ved fiskemanden og fordele den på et fad med hjertesalatblade. Det er nok snarere en idé – men en virkelig god én af slagsen.

Jeg synes, det er hyggeligt at spise forretten med fingrene direkte af fadet. Men jeg vil også gerne erkende, at det er lidt noget svineri. Så måske et par tallerkener og lidt bestik alligevel vil være ok. Og kold hvidvin. Masser af det! 🙂

Nyt look

Nå ja, og så har bloggen fået nyt look! Jeg har længe irriteret mig over, at min gamle skabelon ikke ydede helt tilfredsstillende på mobil og tablet. Og at det hele var lidt for rodet. Jeg har længe gået og taget tilløb til at ændre på det, og i går tog jeg mig så sammen og gjorde det. Jeg synes i al beskedenhed selv, at det er ret flot 😉 Men hvad synes i? Jeg vil virkelig gerne høre jeres mening! Også hvis er noget, der ikke fungerer – så kan det jo være, at jeg kan rette det til.

Snapchat:

Husk også, at du nu kan følge med på Snapchat, hvor mit brugernavn er: frukofoed. Tak til jer, der allerede har klikket ind!

Og nu, nok snak – mere mad!

Nem forret med krebsehalesalat


Nem forret: hjertesalat med krebsehalesalat

  • 2 hjertesalathoveder
  • 200 g krebsehalesalat + 150 g ekstra krebsehaler

Skyl hjertesalatbladene grundigt, dup dem tørre, og bred dem ud på et stort fad.

Rør krebsehalesalaten op med ekstra krebsehaler – hold nogle stykker tilbage til pynt.

Fordel ca. 1 tsk krebsehalesalat på hvert salatblad. Pynt med ekstra krebsehaler, og servér som en lækker og nem forret.

0 comments on “Nem forret: hjertesalat med krebsehalesalatTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: