Morgenomelet med grønkål og rød peber

Morgenomelet med grønkål og rød peber


“Varm grønkål – arh, vel?” tænker du måske. Jeg var også skeptisk. Men udvalget i køleskabet var begrænset forleden morgen, og noget skulle jeg have at spise. En rest rød peber i tern. Lidt finthakket grønkål. Et par æg, noget cheddar og et par skiver kyllingepålæg.

Det hele røg en tur på panden – og resultatet var så overraskende godt, at jeg ville have lavet det igen dagen efter, hvis ikke jeg jo netop var løbet tør for æg! (Og havde glemt at købe nogen nye). Sådan kan dovenskab og manglende indkøb faktisk resultere i nogle gode madoplevelser indimellem!

Giv det en chance, selvom det lyder lidt skørt. Det er fyldt med gode sager og giver en god energi til hele formiddagen!


Morgenomelet med grønkål og rød peber

  • 1 håndfuld fintsnittet grønkål
  • 1 håndfuld rød peber i tern
  • 1 håndfuld revet cheddar
  • 3 skiver kyllingepålæg (eller andet pålæg) skåret i strimler
  • 2 æg
  • Kokosolie/smør
  • Salt og peber

Steg grønkål og rød peber på en lille stegepande i rigeligt kokosolie.

Tilsæt pålæg, og vend godt rundt.

Tilsæt evt. lidt ekstra fedtstof, inden du smider æg og cheddar på panden og straks roder rundt i det, så det hele bliver vendt godt sammen. Du kan evt. lige piske æggene sammen, inden de ryger på panden, hvis du vil have lidt mindre stress på. Lad det stege ved lav varme et par minutter. Vend omeletten, hvis du kan komme til det.

Krydr med salt og peber, og spis straks.

0 kommentarer til “Morgenomelet med grønkål og rød peberTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *