Madplan for uge 47

Madplan for uge 47

Uge 47 har været en dejligt afslappet uge med et par hyggelige aftaler og ellers ro til at være herhjemme og få ladet batterierne lidt op. Ugens madplan bærer præg af, at vi har haft tid til at spise og hygge os, og så af et par gode kødtilbud i Irma. Mandag og onsdag spiste vi en af de gode Frijsenborgkyllinger, som Irma havde haft på tilbud til 55 kr. Tirsdag fik vi “valgflæsk” – det skulle have været stegt flæsk og æggekage, men da medisteren kun kostede det halve af det skivede flæsk, jeg kunne finde, blev det altså lige det lette valg.

Sidst på ugen handlede jeg i mine forældres Irma i Holte – du godeste, hvor har de bare meget flottere kød og generelt meget flottere varer, end vi har herude på Amager! Og tilbuddene er, ironisk nok, bedre. Man skulle ellers tro, det ville være dyrere i 2840 end i 2100. Jeg fik en ordentlig pakke med 5 store højrebsbøffer til 100 kr. Den slags kan man jo ikke sige nej til. Jeg serverede 2 af dem lørdag til en rigtig hyggemiddag med hjemmelavet bernaise og en masse lækkert tilbehør – helt klart en investering i et lykkeligt ægteskab, som enhver klog husmoder (m/k) bør foretage mindst et par gange om året 😉

Søndag forsøgte jeg mig et eksperiment: pulled turkey. Vi er vilde med pulled pork, men det slog mig, at man burde kunne lave det med kalkunbryst i stedet for svinekam. Mere om det i morgen. Her kommer madplanen til fri afbenyttelse og inspiration:

Madplan for uge 47

Mandag: Tahinkylling med rodfrugter og kikærter.

Tirsdag: Klassisk medister med kogte kartofler og sovs. Hertil en grønkålssalat med granatæble og “snyde”-mormordressing (yoghurt naturel, citron, sukker, eddike, salt og peber).

Onsdag: Grovpasta med rester af kylling og grønt (squash, fennikel, cherrytomater og rødløg) i tomat-/Mildaflødesovs.

Torsdag: Var vi i byen.

Fredag: Var vi også i byen.

Lørdag: Højrebsbøffer, hasselbackkartofler og bagte jordskokker, hjemmelavet bernaise, grønkålssalat med granatæble (samme som tirsdag), bagt butternut squash med tomat, hvidløg og mozarella.

Søndag: Pulled turkey-burgere, coleslaw, hjemmebagte burgerboller.

 

1 comment on “Madplan for uge 47Tilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: