


Så er vi simpelthen nået til den sidste madplan i denne omgang. Jeg håber, I har været glade for madplanerne de sidste par måneder. Det kan være, jeg tager konceptet op igen på et senere tidspunkt, men nu holder vi lige en pause. Efter i dag altså 🙂
Det har nu ellers været helt hyggeligt at have sådan en “søndagsføljeton” her på bloggen i august og september. Med salat om mandagen, kage/lækkerier om fredagen og madplaner om søndagen har jeg haft en helt rar, fast rytme i mit bloggeri. Det har været en sjov udfordring. Salaterne og kagerne stopper jeg ikke med lige foreløbig – bare rolig! 🙂 Men sig lige til, hvis I har idéer eller ønsker til en ny søndagsføljeton 🙂
Madplanen for uge 40 byder på cremet tomatsuppe (som kan være med eller uden kød), grønkålssalat med andebryst, kyllingefrikadeller, dekontrueret burger og så en skøn, lchf-venlig spaghetti carbonara som fredagsjunk. Det bliver rigtig godt! Der skal fyldes grønkål, græskar, broccoli og/eller blomkål i indkøbskurven sammen med kylling, and, oksekød og andre rare sager.
Der er selvfølgelig også et par madpakkeidéer nederst i indlægget.
Rigtig god fornøjelse!



Madplan for uge 40
Mandag: Cremet tomatsuppe med græskar, mascarpone og kylling (udelad kyllingen, hvis du vil have MeatFree Monday)
Tirsdag: Grønkålssalat med and, græskar og granatæble
Onsdag: Kyllingefrikadeller med lilla blomkålscouscous (kan laves med broccoli i stedet, hvis du alligevel skal købe blomkål til fredagens måltid)
Torsdag: Dekonstrueret burger (eller bare hakkebøf med spejlæg og grønkålssalat)
Fredag: Spaghetti carbonara. Servér evt. en frisk grønkålssalat til.
Ugens madpakkeidé:
Tunsalat – en evig madpakkeklassiker, som jeg aldrig rigtig bliver helt træt af 🙂 (se forslag til brød i indlægget med opskriften).
Stenaldermuffins med kokos og chokolade som det søde (og ret mættende) indslag i madpakken.
0 comments on “Madplan for uge 40 + ugens madpakkeidé”Tilføj din