LCHF-lasagne

Madplan for uge 39 + ugens madpakkeidé

 

Jordskokker og æggekage (8)_FAV_RED
Madbloggerudfordringen 4: nordiske fishcakes med jordskokker
LCHF-lasagne
Kalkungryde med bacon og champignon

Æggekage med stegt flæsk og jordskokker; spicy oksekød med bitre salater; fyldig, blid og lækker kalkungryde med champignon og bacon; fiskefrikadeller med jordskokker; og fredagsklassikeren over alle fredagsklassikere: lasagne. Det er det, som madplanen for uge 39 byder på. Fyld jordskokker, grønkål, fennikel og æble i indkøbskurven og gør klar til en skøn mad-uge!

Min uge bliver fyldt med forberedelser til vores nært forestående flytning. Vi har nemlig købt ny lejlighed i Vanløse med overtagelse midt i oktober. I fredags fik vi endelig de sidste godkendelser på plads og kunne officielt begynde at glæde os til lidt mere plads at boltre os på. 🙂

Der skal laves nyt køkken, hvilket betyder, at jeg bruger enhver ledig stund på at sidde på Ikeas hjemmeside og tegne, måle, tænke over, hvordan kvadratmetrene udnyttes allerbedst. Der skal jo være plads til masser af grej i mit køkken – og så meget bordplads som muligt! Jeg glæder mig virkelig – selvom jeg også går og snøfter lidt over at skulle fra Amager. Her er jo dejligt, og jeg får nok ikke lov til at tage min strand med mig til Vanløse 😉

Nå, det skal I altsammen nok få lov til at høre mere om i løbet af de næste par uger! Hvis I har gode tips til indkøb, spisning, takeaway mm. i Vanløse, så modtages de med kyshånd i kommentarfeltet! Jeg skal jo til for alvor at lære mit nye hood at kende 🙂

Jordskokker og æggekage (6)_FAV_RED
Oksekød på thai-manér
Kalkungryde med bacon og champignon 005_FAV_RED

Madplan for uge 39

Mandag: Stegt flæsk og æggekage med sprøde jordskokker (du skal lige ned i bunden af indlægget i linket for at finde opskriften). Udelad flæsket, hvis du vil have MeatFreeMonday. Servér med en frisk grønkålssalat med lidt æble og syrlig dressing.

Tirsdag: Stegt okse på thai-manér (her skal du også lige ned i bunden af indlægget i linket for at finde opskriften). Jeg foreslår at servere en fed dip, en avocado eller lidt ost til – det har jeg i hvert fald brug for for at blive ordentligt mæt. Du kan finde inspiration til dips, sidedishes og andet sjov her.

Onsdag: Kalkungryde med bacon, champignon og sprøde paprikakikærter. Servér med grøntsagsris, bønnepasta eller spiraliseret squash til.

Torsdag: Nordiske fishcakes med jordskokker serveret med æble-grønkålssalsa og kapers-dildmayo

Fredag: Lchf-lasagne – vælg selv enten Johns opskrift med grøntsager eller min opskrift med lchf-lasagneplader. Jeg foreslår at servere en frisk grønkålssalat til – gerne rester fra om torsdagen, hvis du har lavet en stor portion dér.


Ugens madpakkeidé:

Harissavafler

Harissavafler med kidneybønnespread og/eller måske en af torsdagens fiskefrikadeller i. Se flere forslag til fyld i vaffel-opskriftsindlægget.

Du vil nok heller ikke blive upopulær, hvis du sniger et par chai bliss-balls ned i madkassen som ugens søde indslag 🙂

Chai bliss balls

0 comments on “Madplan for uge 39 + ugens madpakkeidéTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: