Work in progress

Lidt om min rejse inden for kostfilosofi

Work in progressI går havde jeg sådan en dag, hvor jeg fik ryddet op i en masse ting her på bloggen. Der var en del ting, der trængte til en opdatering – bl.a. har nogle måske bemærket, at jeg har givet LCHF en lidt mere fremtrædende rolle i præsentationen af min blog (oppe i headeren). Det har været undervejs længe, efterhånden som Fru Kofoeds Køkken bliver mere og mere lchf’iceret, så nu syntes jeg, det var på tide at gøre noget ved det.

Jeg gennemgik også siden “Min madfilosofi”. Det var egentlig meningen, at jeg bare ville have lavet et par smårettelser, så nye læsere fik et klarere billede af den kostfilosofi, der ligger bag mine opskrifter – men det endte med at blive et mere omfattende projekt. Det gik op for mig, at de eneste ord, der snart beskriver min kostfilosofi, er “work in progress”. Jeg er og har altid været på en rejse, hvor jeg hele tiden bliver klogere på, hvad der er godt for mig og min krop – og den rejse endte jeg med at beskrive. Så hvis du har lyst til at vide noget mere om mig og få nogle grimme afsløringer (fx at jeg engang har vejet 20 kg mere, end jeg gør i dag), så klik ind på “Min madfilosofi” og læs hele historien.

0 comments on “Lidt om min rejse inden for kostfilosofiTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: