regnvejr

En led weekend og en hyggelig nyhed

Årh manner, jeg har bare haft den værste weekend længe! 5 minutter inde i fredagens familiemiddag gik jeg ned med en ordentlig omgang omgangssyge / roskildesyge / mavevirus (find selv på flere eufemismer for bræksyge!), og så brugte jeg ellers resten af aftenen og natten med hovedet i toilettet. Lørdag lå jeg på sofaen under min dyne, helt grøn i hovedet, og var helt vildt ynkelig. Spiste småbitte bidder hvidt brød og forsøgte af al magt at holde dem nede. Så Matador og sov gennem halvdelen af afsnittene. Godt at jeg kan dem udenad.

Snapshot_syg_Matador
Snapshot fra min elendighed

Puha altså.

Nå, men hvordan har jeres weekend ellers været? 😉

Der var ellers lagt op til total fed hyggeweekend for vores vedkommende. Vi havde begge taget fri fredag og planlagt at lave alle mulige hyggelige ting: kurbad, zoologisk have, shoppingtur, biograf osv. Heldigvis nåede vi da at gå en tur i Tivolis Halloweenmarked torsdag, før det hele gik galt. Og hvis man endelig skulle se et lyspunkt, så har vejret heller ikke ligefrem været til at stæse rundt udendørs her de sidste par dage.

regnvejr

Nå, men det var den lede weekend.

Nu til den hyggelige nyhed:

Jeg har længe gået med tanker om at starte en blog mere. Nærmere bestemt en katteblog. Som mange af jer nok har bemærket, har vi 3 ret så søde katte herhjemme. Jeg kan slet ikke styre mig med at dele søde billeder og sjove historier af dem (hvem sagde crazy cat lady?), så hvorfor ikke lave en hel blog om dem? Man kan ligeså godt gå all in på sit image som skør kattedame jo!

Fie

Jeg har også lyst til at dele noget af al den viden, vi har akkumuleret gennem 4 år som katteejere. Fx om hvad man gør, når man står med en syg kat/en kat der er faldet ned fra altanen/en ny kat i hjemmet osv. Jeg har selv ledt rigtig meget på nettet efter den slags viden, og selvom man kan finde mange gode faglige artikler om katte, har jeg savnet den personlige vinkel, som man finder på de mange engelske og amerikanske blogs.

Min nye blog hedder Kofoeds kattecirkus, og det kunne være så hyggeligt, hvis I havde lyst til at kigge forbi.

Fru Kofoeds Køkken kommer selvfølgelig til at fortsætte helt som vanligt. Bare med en hyggelig “lillesøster” on the side 😉

God søndag!

4 comments on “En led weekend og en hyggelig nyhedTilføj din

        1. Årh, nogle smuksakker! De ligner jo ligefrem lidt vores Fie, som jeg lige har præsenteret i dag ovre på kattebloggen 🙂

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: