Italienske pizzasandwich

Lchf madplan for uge 34 + ugens madpakkeidé

Så er det blevet tid til en ny uge og en ny lchf madplan! Den kommende uge er umiddelbart ret fredelig for mig. Det bliver rart oven på en hektisk uge med gospelhøjskole, dyrlægebesøg med Jara og et kæmpe søvnunderskud, der skal indhentes!

Ugens madplan byder igen på både fisk, fjerkræ og oksekød. Der er fantastisk fredagsjunk i form af italienske pizzasandwich på grøntsagsfladbrød. Og så byder ugens madplan på en ting, som jeg næsten altid inkorporerer i mine madplaner: rester! Jeg elsker de dage, hvor jeg bare skal varme noget fra dagen i forvejen og servere det. Ikke mindst fordi de fleste gryderetter faktisk smager bedst på andendagen, hvor smagen fra krydderierne virkelig har fået lov til at udvikle sig! Så torsdag bliver en nem dag. Det bliver mandag faktisk også – squashghettien med pesto og varmrøget laks tager 5-10 minutter at lave.

Hvis du er rigtig god og from, kan du jo benytte den sparede tid i køkkenet til en lille frisk løbe- eller gåtur inden eller efter maden. Andreas og jeg er begyndt at træne sammen på de dér udendørs træningspavillioner, der er sat op mange steder rundt omkring i København. Jeg synes simpelthen, jeg har været så sølle på træningsfronten her i foråret, så det har været rart at komme i gang igen med at lave noget godt for kroppen. Og så er det i grunden ret hyggeligt (også) at lave noget andet sammen end at sidde og se serier på Netflix – hvilket der i øvrigt ikke skal siges et ondt ord om 😉

Nå, men nu til madplanen – og nedenunder også ugens madpakkeidé:

Squashghetti med pesto og røget laks
Kalkun i kokos med toppings
Broccolisalat med mango og tahin
Hakkebøffer med mozarella

 


Lchf madplan for uge 34

Mandag: Squashghetti med pesto og varmrøget laks

Tirsdag: Hakkebøffer med mozarella, broccolisalat med mango (gem lidt mango til torsdagens kalkun i kokos-karry)

Onsdag: Kalkun i kokos med toppings, farverig broccolicouscous (lav en stor portion af begge dele, og spis rester torsdag)

Torsdag: Rester fra onsdag

Fredag: Italienske pizzasandwich 


Ugens madpakkeidé:

Du skal bruge grøntsagsfladbrød til fredagens pizzasandwiches. Lav en god portion allerede først på ugen, og frys dem ned. Så er der et par madpakker hjemme.

Pikante grøntsagsfladbrød

Lav en god portion peberfrugtpesto, og brug den som smørelse på dine sandwiches eller som dyppelse til gnavegrønt. Den vil også smage supergodt til tirsdagens hakkebøffer.

Peberfrugtpesto

Chokoladelækre dadelkugler som det søde indslag i madpakken. Både børn og voksne vil elske det!

Chokoladelækre dadelkugler

0 comments on “Lchf madplan for uge 34 + ugens madpakkeidéTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: