lchf iceblend med mint

LCHF iceblend med mint (evt. mejerifri)

lchf iceblend med mint

Vi er helt tossede med Baressos Iceblend med mint herhjemme! I ved, den hvor de blender Pariserlinser ned i en kaffe-mælkeblanding med isterninger. Uhm… Vi kunne drikke den hver dag, hvis det skulle være. Det kan dog hverken vores helbred eller vores økonomi holde til – derfor leger jeg tit med sunde, sukkerfri, lchf-venlige alternativer, som jeg kan lave selv til en brøkdel af prisen.

Selvfølgelig bliver det aldrig heeeelt det samme – men denne her lchf iceblend med pebermynteolie og raw kakaopulver kommer dog forholdsvist tæt på. Og så er det en rigtig god måde at få brugt rester af kaffe på i bedste Stop Spild af Mad stil!

Jeg har først forsøgt mig med at lave min lchf iceblend på ren fløde og kaffe. Det blev dog på én gang for tungt og for tyndt, og jeg var ikke rigtig tilfreds. Men heldigvis havde jeg på vores seneste tur til Sverige købt en masse Santa Maria Ekstra Creamy kokosmælk. Det gjorde tricket for mig! Jeg spædede op med en lille smule fløde, bare for at runde smagen af, men det kan du bare udelade, hvis du gerne vil have en helt mejefrifri version.

Pebermynteolie kan du købe i flere helsekostforretninger. Min er sindssygt kraftig, og 1 enkelt dråbe er mere end rigeligt. Kombineret med Raw kakaopulver får man en smag, som er ganske tæt på den originale iceblends chokolade-mintsmag. Prøv selv – og se, om du er tilfreds med resultatet!

lchf iceblend med mint
Shaken, not stirred 🙂

LCHF iceblend med mint

  • 1 dl kold kaffe
  • 1 dl Santa Maria Ekstra Creamy kokosmælk
  • 1 dråbe pebermynteolie
  • 1 tsk Raw kakaopulver
  • 6 dråber flydende SØD
  • Evt. 2 spsk fløde (kan udelades for mejerifri version)
  • 1 håndfuld isterninger

Kom alle ingredienser i en cocktailshaker (eller et glas/en bøtte med låg), og shake that thing! Hæld op i et højt glas, og si gerne isterningerne fra undervejs, så du ikke ender med en vandet kop kaffe.

Skal det være rigtig godt, kan du lige piske lidt fløde til at toppe din lchf iceblend med. Det glemte jeg, men det kunne sikkert have været godt!

0 comments on “LCHF iceblend med mint (evt. mejerifri)Tilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: