Smoothies_Collage

Læskende sommerdrikke

lchf iceblend med mint


Så blev det pinseferie! Det er altså herligt med alle de her småferier i foråret. Jeg bliver jo lidt snydt for mange af dem, fordi jeg arbejder i Folkekirken, hvor man ikke har fri på helligdage. Min Kristi himmelfartsferie gik bl.a. med gospelfestival og 117 andre ting, så der fik jeg ikke slappet ret meget af. Men pinseferien – dét skal blive godt! Jeg har ingen gudstjenestefunktioner, og jeg har knoklet de sidste dage for at nå at blive færdig med alle mine opgaver, så jeg kan holde fri de næste par dage med god samvittighed.

Andreas og jeg havde talt om at tage et sted hen i pinsen, men det endte vi med at opgive igen. Derfor står vi nu med en gabende blank kalender, som bare kalder på afslapning og gode, spontane oplevelser. Forslag modtages gerne! Vi har indtil videre planer om en heldags-cykeltur, en udflugt til Roskilde Domkirke (som jeg aldrig har set) og ellers lidt dalren’ rundt i København. Måske en kanalrundfart? Hvad skal I andre lave?

En af de ting, som jeg i hvert fald godt kunne forestille mig at gøre i pinsen, er at slænge mig på altanen med et glas kølig lækkerhed. En iskaffe, en smoothie eller et glas af min egen sukkerfri iste med mynte og citron. Jeg har samlet nogle af mine dejligste opskrifter på læskende sommerdrikke herunder, som helt sikkert vil gå godt sammen med de solskinsdage, som DMI har været så søde at love os i pinsen. Ha’ en skøn ferie!


Læskende sommerdrikke

Sukkerfri iste med mynte og citron

Sukkerfri iste med mynte og citron – et must i mit køleskab om sommeren. Nok den ultimativt mest læskende drik, når det er rigtig varmt.

Smoothies

Smoothies_Collage

  • Kanelsneglesmoothie – fyldig, mejerifri smoothie, som smager lidt henad kanelsnegle. Og så kan kanel bare noget med at dulme sukkertrang.
  • Blåbærsmoothie – med mørk chokolade. Sindssygt lækker – og i øvrigt mejerifri.
  • Gulerodskagesmoothie – drop af gnaske gulerodsstave. Blend dem til en gulerodskagesmoothie i stedet. Yum!

Kaffedrikke

Kaffedrikke_Collage

0 comments on “Læskende sommerdrikkeTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: