Java chip frappucino

Java Chip Frappucino

Java chip frappucino


Andreas og jeg har en fælles svaghed for Java Chip Frappucino fra Starbucks. En af vores ugentlige yndlingstraditioner er at mødes på Starbucks efter arbejde, drikke en Frappucino og følges hjem. Traditionen indebærer altid, at min tunge med 100% sikkerhed fryser til is undervejs, så jeg læsper den næste halve time. Og så indebærer den også, at Andreas når at drikke hele sin Venti Frappucino på den tid, det tager mig at tage 2 sip af min Grande.

Efter en uge herhjemme med lungebetændelse (som heldigvis er på retur nu), savnede jeg vores ugentlige Frappucino-stund. Så jeg besluttede, at når jeg var for syg til at komme på Starbucks, måtte Starbucks komme til mig. Det passede også glimrende med, at jeg skulle indvi mit nye powermonster af en Oster Versa-blender, som jeg har modtaget til test fra Acreto. En vaskeægte amerikanerblender med masser af motorkraft, 6 blade og evnen til at pulverisere alt fra is til chokolade og nødder. Seriøst, jeg har haft flere gode blendere, men aldrig nogen så effektiv som denne her. Helt perfekt til en Frappucino, der som bekendt primært består af is, der skal knuses helt fint sammen med kaffeblandingen til en skøn, forfriskende drik.

Oster Versa blender
Glæd jer til flere eventyr med denne her heftige sag…

Hemmeligheden bag en god, hjemmelavet frappucino er, at der skal både chokoladestykker og chokoladesovs i. Du kan bruge en færdigkøbt chokoladesovs med sukker og tilsætningsstoffer i – eller du kan lige hurtigt varme noget fløde og smelte noget mørk chokolade deri og på den måde lave din helt egen, sukkerfri chokoladesovs. Den kan hældes på en sprøjtepose og opbevares på køl. Inden brug skal den bare lige opvarmes lidt i et vandbad, så den bliver flydende igen. Supersmart og lækkert!

Java chip frappucino


Sukkerfri Java Chip Frappucino

(til 2 personer)

 • 2 spsk pulverkaffe
 • 2 dl vand
 • 2 dl sødmælk
 • ½ spsk kakao (gerne RAW)
 • ½ tsk vanilje
 • 1-2 spsk flydende SØD
 • 1 nip salt
 • 6 dl isterninger
 • 40g mørk chokolade
 • 2-3 spsk hjemmelavet chokoladesovs (se nedenfor) + ekstra til pynt
 • Flødeskum til pynt

Chokoladesovs

 • ½ dl fløde
 • 40-50 g mørk chokolade

Opløs pulverkaffen i koldt vand. Tilsæt sødmælk, kakao, vanilje og salt. Kom kaffeblandingen i en kraftig blender sammen med isterninger og chokoladesovs, og blend, til du ikke længere kan høre isterningerne blive knust.

Hæld på 2 høje glas, pynt med flødeskum og chokoladesovs, og servér straks med sugerør. Nyd, mens du glæder dig over, at du har sparet mindst 50 kr. på kaffe den dag!

OBS: Blenderen i indlægget er sponsoreret af Acreto.se. Alle tekster, opskrifter, billeder og holdninger er mine egne. Jeg linker altid kun til produkter, som jeg selv kan stå inde for.

1 comment on “Java Chip FrappucinoTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: