Ispinde kun med frugt

Ispinde kun med frugt

Ispinde kun med frugt


Har du børn, der plager om ispinde? (Indre børn tæller også!). Men synes du, at det er lige lovlig festligt at hælde SunLolly’er på dem (/dig selv) hele sommeren? Så tag et kig på de her ispinde, som vitterligt kun består af frugt. Ingen tilsat sukker. Ingen sødemidler. Ingen mystiske ingredienser. Bare frugt. Og man tror, det er løgn, så godt det smager! Jeg ville i hvert fald ikke bytte for en SunLolly. Bevares, frugt er stadig sukkerholdigt – men i det mindste får man vitaminer og næringsstoffer med i købet her. Og jeg oplever ikke selv at gå voldsomt i sukkerchok over de her ispinde.

Og hvor perfekt er det lige med sunde ispinde, nu hvor det faktisk ser ud til, at at vi får noget varmt sommervejr? Det bliver dejligt. Der var vist lige et par dage i sidste uge, hvor jeg nåede at sidde ude på altanen med de blege stænger håbefuldt vendt mod solen og en af de her ispinde i hånden. Som underholdning havde jeg Thomas Rode & Co’s nye kogebog “Rigtig mad”, som jeg snart deler en opskrift fra sammen med mine tanker om bogen.

Ispinde kun med frugt (8)_old_FAV_RED


Jeg har ikke fået blogget så sindssygt meget i denne her uge. Det skyldes, at jeg simpelthen har været så grebet af mit arbejde, at jeg har glemt hele verden omkring mig. Jeg har sendt alle kor og rymikhold på ferie nu, hvilket betyder, at jeg har tid til at dykke ned i noget af alt det kontorarbejde, jeg sjældent har overskud til. Strategiarbejde, udvikling af nye grafiske produkter, hjemmesidearbejde osv. Og jeg havde helt glemt, hvor meget jeg faktisk elsker kommunikationsdelen af mit job. Jeg har lige en uge mere på kontoret, inden jeg går på sommerferie, og jeg glæder mig faktisk!

I dag nåede jeg dog lige en sidste musikalsk udfordring inden ferien: mine entusiastiske 4.-klasser i børnekorene har “solgt” mig meget effektivt og systematisk til deres lærere på Sortedamsskolen. Det er simpelthen så sødt og rørende, at de drøner rundt ovre på skolen og fortæller om, hvor fedt det er at gå til kor hos mig og min kollega, Martin. I hvert fald havde lærerne nu “givet efter” og inviteret os til at komme og lave en gospelworkshop til deres sommerafslutning. Lidt nervepirrende, når man primært arbejder med børnekor – men jeg tog alligevel udfordringen op, og det endte med at blive supersjovt, festligt og meget varmt! Når man stuver 50 mennesker ind i ét musiklokale og sætter dem til at synge gospel, bliver det MEGET varmt MEGET hurtigt!! Måske skulle jeg have haft ispinde med? Det må jeg skrive mig bag øret til næste gang 😉

Ispinde kun med frugt


Ispinde kun med frugt

(4 stk)

  • Saft af 1-2 appelsiner
  • Blandet frugt/bær – jeg brugte: 1 nektarin, 1 kiwi, 2 jordbær

Pres saften ud af appelsinerne. Skær frugten i små stykker. Kom frugtstykkerne i 4 ispindeforme (mine rummer ca. 1 dl), og hæld appelsinsaft over. Sæt i fryseren, til de er helt frosne. Så er der sunde ispinde! 🙂

2 comments on “Ispinde kun med frugtTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: