Glædelig jul

Glædelig jul!

Glædelig jul


Den allerglædeligste glædelige jul til alle jer dejlige mennesker, der læser med her på bloggen! Jeg holder aldrig op med at være glad og beæret over alle de mange skønne mennesker, der læser med, kommenterer (online og IRL), fortæller om opskrifter, I har prøvet, og beretter om, at I har tvunget alle jeres kolleger og venner herind 🙂 Det ville simpelthen ikke var spor sjovt at blogge uden jer – så tak for jer!!

Herhjemme glæder vi os til at fejre jul i familiens skød. Vi er så heldige, at næsten al vores nære familie bor i København eller i hvert fald på Sjælland, undtagen min yngste storebror og hans familie, som er rykket til Nordjylland. I hvert fald er vi lykkeligt forskånet for at skulle bruge juleferien på at rejse på tværs af landsdele. Vi skal bare have nogle stille og fredelige dage sammen med søskende og forældre, nevøer, niecer inkl. “påhæng”, spise dejlig mad, synge julesalmer, gå nogle rare ture, sove længe og se serier på Netflix. Og mon ikke også jeg får tid til at smide en opskrift eller to herind? Efter aftenens storproduktion af julekonfekt til 1. juledag har jeg i hvert fald nogle lækkerier, som jeg glæder mig til at dele med jer!

Til sidst skal I da ikke snydes for en lille julehilsen fra Stoffer med rensdyrgevir, som han er MEGET begejstret for! 🙂 Det er da lige til at blive i julestemning af, ikke?

Hav en skøn juleaften og nogle dejlige juledage!

Glædelig jul

2 comments on “Glædelig jul!Tilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: