Julestjerne

Glædelig jul!

Juletræ


Jeg har sådan lyst til lige her på de sene timer af lillejuleaften at ønske alle jer dejlige læsere af denne blog en rigtig glædelig jul!

Min december har i år været noget, som mange nok genkender: jeg har ikke nået en brøkdel af alt det, jeg gerne ville. Hverken her på bloggen eller bare sådan generelt. Ingen hjemmebagte julesmåkager, ingen spændende julekonfekt (medmindre vi tæller den psykopat-lækre Toffifee med!), ingen hjemmelavet julepynt, ingen julekort.

Til gengæld har jeg haft en december fuld af gode oplevelser med skønne mennesker, både på arbejde og privat. Jeg har sunget til julekoncerter og gudstjenester til den helt store guldmedajle (altsammen heldigvis inden en forkølelse stjal min stemme i weekenden), jeg har brugt tid med venner og familie, været til et par hyggelige julefrokoster, shoppet julegaver, set Star Wars i biografen (go’ film!), været i Tivoli og se på julelys – og så har jeg brugt enormt meget tiltrængt tid på skiftevis at splatte ud på sofaen og gå ture i Vanløse. Sofasplatteriet skyldtes ikke mindst, at jeg lige præcis nåede at blive syg i det øjeblik, hvor jeg fik juleferie. Typisk! Heldigvis er det på retur nu, bortset fra en hoste, som jeg sikkert får glæde af læææænge…

Nu venter nogle gode juledage sammen med min dejlige familie. Det bliver underligt og smertefuldt at skulle fejre jul for første gang uden min mor. Det gør jeg mig en masse tanker om, som jeg måske vil dele med jer en anden dag. For nu vil jeg bare glæde mig over alle de vidunderlige mennesker, som jeg stadig har i mit liv, og som beriger både hverdag og højtid!

Og så vil jeg som sagt ønske jer en jul fuld af juleglæde af den allerbedste slags! <3

Adventskrans

Sovende Stoffer under juletræ

Tivoli julemarked

Juletræ

Julepynt

Julelysestager

Julestjerne

0 comments on “Glædelig jul!Tilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: