Glædelig jul

Glædelig 1. søndag i advent!

 

Julede lchf vafler
Chai bliss balls
Chiagrød med smag af jul
Hjemmelavet gløgg

Rigtig glædelig 1. søndag i advent! Tænk, at vi allerede har ramt adventstiden igen! Det burde jo ikke komme bag på mig. Jeg har allerede sunget 2 julekoncerter og har øvet julerepertoire med mine kor siden sommerferien. Men alligevel kommer det bag på mig, at det faktisk er nu, at det er nu!

Vi har lige præcis nået at få ryddet lejligheden så meget op efter bygge- og flytterodet, at vi er klar til at pynte op til jul. Vi var ovenikøbet så gode, at vi organiserede vores julepynt i fine, lukkede plastikkasser, inden vi stillede dem i det nye kælderrum. Så det er lige til at hive op fra kælderen og gå i gang med. Man siger, at man først føler sig rigtigt hjemme i et nyt hjem, når man har holdt jul der – så det er jo et rigtig fint tidspunkt, at vi er flyttet til Vanløse på 🙂

Jeg ville sådan ønske, at jeg havde haft tid og overskud til at forberede en masse lchf-venlige julelækkerier her til 1. søndag i advent. Men eftersom den har stået på arbejde næsten alle dage og aftener i de forgangne 2 uger, har der simpelthen ikke været tid til det. Hmm, jeg synes egentlig, der var noget med, at jeg arbejdede deltid…? Det er vist løbet lidt af sporet for mig!;)

I første omgang har jeg været en tur i arkiverne og fundet nogle julegodter, som man kan hygge sig med, indtil jeg får tid til at afprøve nogle nye idéer. Der er både lidt til morgenmad, et par opskrifter på gløgg og et par lækkerier til guf-skålen. Jeg håber, I får en dejlig adventssøndag!

Hjemmelavet gløgg
Hvid gløgg på hyldeblomstsaft
Svesketrøfler

Jule-hygge-morgenmad:

Chiagrød med smag af jul
Julede lchf-vafler

Julelækkerier:

Chai bliss balls
Svesketrøfler med kanel og chokolade

Gløgg:

Hjemmelavet gløgg
Hvid gløgg på hyldeblomstsaft

0 comments on “Glædelig 1. søndag i advent!Tilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: