Giveaway_valnødder_Helsemin

Giveaway: Go’e nødder

(Indlægget er udgivet i samarbejde med Helsemin)


valnødder_Helsemin_giveaway


Ja, der kiggede du lige en ekstra gang, hva’? Go’e nødder – hvad er det nu lige, det her er blevet til for en blog? 😉 Men bare rolig – de gode nødder er heldigvis af den spiselige slags. Det er nemlig 1 kg lækre, økologiske valnødder, der er på højkant til 3 heldige vindere.

Helsemin skrev forleden til mig for at høre, om de måtte gengive nogle af mine billeder. Helsemin er Danmarks største helsekæde med webshop og 13 fysiske butikker fordelt i hovedstadsområdet, Fyn og Jylland. Som regel er sådan noget med billeder og ophavsret noget, man opkræver penge for – men jeg syntes hellere, at I skønne læsere her på bloggen skal have “betalingen” i form af nogle go’e nødder. Derfor arrangerede Helsemin og jeg sammen denne her giveaway, hvor du altså kan vinde 1 kg økologiske valnødder.

valnødder_Helsemin_giveaway

Konkurrencen foregår ovre på Instagram, hvor du skal
  • Lægge et billede op, hvor valnødder indgår på en eller anden måde (du bestemmer selv, hvordan! Kreative bud kan meget vel gøre juryen – mig – venligt stemt!)
  • Tagge @kofoedlouise (det er mig) i billedteksten og bruge hashtagget #valnøddegiveaway2016.

Jeg trækker 3 vindere mandag d. 27. juni efter kl. 12 og giver vinderne direkte besked via Instagram. 


“Jamen Louise, jeg er ikke på Instagram – hvad gør jeg så?”

Ja, det er også irriterende, når alle de sjove ting foregår på et medie, hvor man ikke har en konto! Men sådan er det desværre sommetider. Giveaways giver dig muligheden for at vinde noget – og mig muligheden for at få lidt mere opmærksomhed på forskellige sociale platforme, hvilket gør mit liv som blogger sjovere og mere økonomisk forsvarligt. På den måde vinder alle 🙂

Den gode nyhed er, at du lynhurtigt og gratis kan oprette en Instagram-konto, hvis du har en smartphone – og du vil takke mig, når du opdager, hvor hyggeligt det faktisk er at følge med i folks billeder af mad, dyr, storbyer, natur og tusindvis af andre sjove ting! Min egen Instagram-konto er for tiden en del mere aktiv end bloggen – her deler jeg billeder af hverdagsmåltider, som måske ikke lige er spændende nok til at ramme bloggen, men som måske kan være inspirerende for dig, som prøver at spise sundt og lchf-agtigt. Og nå ja, så er der mange billeder af mine katte! 😉

Hvis du ikke gider være på Instagram, så kan du satse på, at næste giveaway her på bloggen bliver på en anden platform, hvor du også kan være med. Der skal nok komme flere chancer 🙂

0 comments on “Giveaway: Go’e nødderTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: