Sunde søde sager fra The Food Club

Give-away: “Sunde søde sager fra The Food Club”

Sunde søde sager fra The Food ClubJeg har fået en rigtig skøn pakke ind ad døren i dag: 2 eksemplarer af Ditte Ingemanns nye kogebog “Sunde søde sager”, som udkommer på torsdag. 1 til mig og 1 til en heldig læser. Så lige nu går min eftermiddag med at sidde og bladre, mens jeg udbryder “Næh”, “Ih” og “Åh” og laver mentale noter om alle de kager og søde sager, jeg skal frembringe over de næste par uger.

Og der er virkelig mange fristende gode sager! Alt fra de mest indbydende kager med chokolade, frugt, bær, lakrids osv. til is, creme brulé, vafler, dadelkugler, boller, müeslibarer og alt muligt andet godt. Og det bedste af det hele? Ikke så meget som et gram hvidt sukker eller hvedemel i nogen af opskrifterne. Det er jo noget, der glæder mit hjerte. Ovenikøbet er flere af opskrifterne tagget med “lchf”, “paleo”, “glutenfri” eller “fuldkorn”, så man kan selv sortere lidt, alt efter hvilken kost man foretrækker.

Det er godt, at der er så mange lækre sunde sager at vælge imellem, for på søndag har jeg sagt ja til en invitation til kagebord – et virtuelt et af slagsen! Ditte, som selv har den fantastiske blog The Food Club, har inviteret en række madbloggere til et virtuelt kagebord, hvor vi vælger en opskrift fra bogen, som vi laver, fotograferer og lægger op på vores egne blogs, sociale medier osv. Det bliver med bævende hænder, at jeg kaster mig ud i den opgave, for Ditte er nok en af landets dygtigste madstylister og -fotografer, så det bliver lidt som at spille en Mozart-klaverkoncert – for Mozart selv!

Nå, men hvordan vinder jeg så den dér kogebog?

Det gør du ganske enkelt ved at gøre 2 ting:

1: følge Fru Kofoeds Køkken på Bloglovin’ eller facebook (hvis du ikke allerede gør det i forvejen)

2: skrive en kommentar i kommentarfeltet herunder, hvor du fortæller, hvad din yndlingskage/yndlingsdessert er.

Den heldige vinder udtrækkes og offentliggøres på søndag, hvor der altså også er virtuelt kagebord på min blog og sikkert også en masse andre madblogs!

God fornøjelse, og held og lykke!

67 comments on “Give-away: “Sunde søde sager fra The Food Club”Tilføj din

 1. Uh, den bog må jeg helt sikkert have fingrene i.
  Men hvor er det dog et urimeligt spørgsmål, der findes jo alt for mange lækre kager og desserter :b Hvis jeg alligevel skal prøve at svare på det, så må mit valg ende på jordbærkage – en perfekt blanding af marcipan, chokolade, creme og jordbær.

  1. Nadja, du har ret – spørgsmålet kunne måske snarere lyde “1 af dine yndlingskager/desserter” 🙂
   (Jordbærkage er i øvrigt også en af mine yndlingskager!)

 2. Hvis jeg skulle vælge en yndlingskage må det være pavlova med sommerbær og lidt chokolade 🙂 Den er dejlig sød og frisk 🙂

 3. Det er jo ligesom at blive bedt om at skulle vælge mellem sine børn! Nå… men så tager jeg da lagkage. Sådan helt generelt. Jeg kan ALTID spise lagkage – også til morgenmad. De kan varieres i det uendelige – søde bananer, syrlige bær, chokolade, vanille – og så elsker jeg bare blandingen af de fastere bunde, lidt knas og den bløde creme. Og nu er jeg virkelig lækkersulten, så jeg håber rimelig meget, at den bog ryger min vej!

  1. Jeg er virkelig også selv begyndt at have second thoughts om mit eget spørgsmål – jeg er jo allerede ved at dø af lækkersult over alle de lækre kager, der bliver nævnt! 🙂

 4. Bogen lyder så fin! Jeg ville elske at have den herhjemme 🙂
  Det er et virkelig svært spørgsmål…. Men det er nok jordbærtærte eller strawberry cheesecake 🙂

 5. Det lyder lige som en bog for mig.

  Jeg glæder mig til at følge med på Facebook.

  Min yndlingskage må være chokoladekage med flydende indre.

 6. Bogen lyder ret fantastisk, og som en der kunne gøre at der skal bages endnu mere kage 😉

  Uh min yndlings dessert som også er kage må nok være Gâteau Marcel med noget lækker sobet is til, det er bare lækkert!

 7. Du har hermed fået en ekstra follow’er – jeg glæder mig til at følge dig 🙂
  Hende Ditte er bare SÅ dygtig – det ville være vildt fedt at vinde denne bog, især når det er sunde sager den indeholder 🙂
  Det er nok det sværeste spørgsmål i verden, men jeg må sige, at min mormors rabarbertærte med marengslåg er noget af det bedste jeg ved!

 8. Lækker konkurrence – den bog vil jeg da gerne have fingrene i 😉
  Uhh jeg elsker kager og desserter! så det er lidt svært at vælge… En favorit er dog en god brownie fx denne http://anna-mad.blogspot.dk/2013/11/bedste-brownies.html eller denne lækre banankage http://anna-mad.blogspot.dk/2013/05/banankage-med-chunky-chokoladestykker.html (et alternativ til sundere kage, som smager syndigt og virkelig lækkert)
  Hav en dejlig dag
  Knus Anna
  – anna-mad.blogspot.dk

 9. Følger nu på facebook og glæder mig til snarligt virtuelt kagebord!
  Min favorit må være jordbærtærte 😉

  Kh Mette

 10. Det er virkelig svært at vælge, men jeg tror, at min absolutte yndlingsdessert er hindbær cheesecake lavet efter en opskrift af James Price. Jeg har lavet den utallige gange efterhånden til forskellige fødselsdage, middage, nytårsaftner osv., og folk E L S K E R den. Den sprøde, smøragtige og letsaltede kiksebund, det lækreste, cremede og lette ostefyld rørt op med flødeskum og vaniljekorn, samt den syrlige hindbærgelé på toppen, som lige sætter prikken over i’et og føjer lidt friskt til det fede – det er noget af det bedste i verden. YUM!

 11. Ihh, den ville jeg gerne vinde. Der plejer være fine opskrifter og flotte billeder når det kommer fra the food club.
  Min yndlingskage, lige idag, må være brownie med hindbær cheesecake topping.

 12. Yndlingskagen er, og en der flittigt bliver bagt er: Citron/birkes-kage. Bagt med lidt mandelmel og skyr, så den bliver svampet og mazarinagtig i sit udtryk.

 13. På denne årstid må jordbærtærte være det bedste! Og efter at jeg grundt kronisk sygdom har måttet droppe hvede mangler jeg virkelig ny inspiration til desserter!

 14. Wau….jeg skal da lige love for, at det her kunne trække kommentarer på bloggen !!!
  Tænk engang, at der findes en kogebog, som jeg end ikke har hørt om. Det hører til sjældenhederne.
  Hvor spændende med jeres kagebord på søndag.
  Jeg kommer også gerne med et bud på en favorit: Bailey-tiramisu. Elsker både duften mens den tilberedes – og nydelsen ved at spise den 🙂

 15. Ville Blive så lykkelig hvis jeg vandt den bog. Er vild med THE food club :-). Min ynglings dessert/kage er en dejlig jordbærtærte. 🙂

 16. Min absolut yndlingskage er lagkage med creme og jordbær! Det er et must hvert år til min fødselsdag og bliver aldrig træt af den 🙂

 17. Åh, den er fantastisk og på min fornuftige-ting-at-bruge-din-SU-på-liste.
  Min yndslingskage er uden tvivl jordbærtærte! Jeg kan fråde sådanne himmelskheder til uendelighed! Dog kan en hverdagsegnet dessert også gøre godt og så er det æbler, stegt med kanel og med skyr til.. Måmmenåmme!

 18. Uha.. Vælge en yndlingskage?! Det var værre… Jeg kan rigtig godt li lagkage… eller bare kager med flødeskum, men ellers er jeg også ret vild med fondant, så alle kager med fondant 🙂

 19. Åh ha, sikke en skøn konkurrence!
  Min yndlingskage er hjemmelavet jordbærkage :)) Jeg elsker, elsker, elsker danske solmodne jordbær, mums! Men en lun chokoladefondant er altså også bare.. mmh.

  God aften til dig 🙂

 20. Åh, endnu en spændende blog 🙂 Som svar på spørgsmålet, må det pt være snickerskage, der er favorit. Skal have fundet en opskrift på snickers is, nu hvor sommeren nærmer sig 🙂

 21. Min yndlings dessert er en Fragilite med friske bær og frugt (som jorbær, brombær, banan og kiwi).
  Bunden er lavet af en marengs blandet hakket mandler.
  Derefter med et lag creme, så frugt/bær,så en bund og et nyt lag creme og frugt/bær og til slut et marengs låg. En dejlig frisk dessert til en lun sommerdag.

 22. Hvor ser den bare lækker ud den bog.
  Det er noget af et svært spørgsmål (elsker nærmest al slags dessert) men skal det besvares bliver det nok en kanelkage. Jeg eeeelsker alt med kanel i :’)

 23. Mmmh den bog ser fin og lækker ud! 🙂
  Alt med kanel-snask og varme krydderier er simpelthen uimodståeligt! ææææælsker det! 😉

 24. ALLE udgaver af cheesecake!! Lille stykke af paradis for hver syndig bid. Uhmmmm. Findes dog også letters udgaver og gæt hvad…?? De er også mega lækre! 🙂

 25. Hjemmebagt citronmåne inspireret af Ditte uhmmmm, eller en rabarberkage bagt med marcipan serveret med skyr-vaniliecreme….

 26. Min yndlings!!! Det må være et kagedessertbord, hvor jeg bliver ekstra glad, hvis der er jordbærtærte. Eller i det mindste brownie, med jordbær og flødeskum;-p
  Pyha, nu blev jeg lækkersulten og det er alt for tidligt på dagen.

 27. Rugbrødslagkage… med italienske bær! J
  eg havde et glas Amarena-kirsebær stående fra julen og blev inspireret fra en opskrift fra magasinet Mad & Bolig. Mmm…

 28. uhh yndlingsblogger “the food club”! må ha må ha 🙂
  følger dig nu (også) på bloglovin.

  min yndlings kage må uden tvivl være “Gateua Marcel” mums…..

 29. Om vinteren er der ikke noget bedre end varm og pink rabarbersuppe med en skefuld iskold vaniljeprikket flødeis! Det er bare det bedste!
  Og hvor ønsker jeg mig bare den bog højt!!

 30. Det må helt klart være cheese cake 🙂 Alle former for cheese cake er bare lækkerhed i munden !

 31. Det ville være en fornøjelse at vinde den bog – den lyder virkelig lækker. Min all time favourite kage/dessert er en intens chokoladekage/brownie med appelsinsaft- og skal. Elsker den intense chokolagesmag, blandet med den friske appelsinsmag. Uhm..

 32. Min yndlingsdessert er chokolademousse, yndlingskage Marcel Gateau-kage med chokolademousse he he. Mums
  Vil meget gerne deltage i din give away.

 33. Uuuh jeg har VIRKELIG ventet i spænding på den bog! Min yndlingskage er helt klart gulerodskage med creamcheese frosting… Og og og jeg har allerede afprøvet Dittes gulerodskage, som hun har lagt på sin blog, og mit resultat kan ses i morgen på http://www.colorfulfunliving.blogspot.dk... Dittes gulerodskage er virkelig lækker, og den skal snart laves igen!! Jeg ønsker mig virkelig den bog altså 😀

 34. Hej Louise 🙂
  En god æbletærte med hjemmelavet (lakrids)is tror jeg. Old School men en sikker vinder. God weekend!

  1. Uh ja, Mathilde, det dér med æbler og lakrids, det er altså noget godt noget 🙂
   God weekend også til dig1

 35. min yndlingskage må simpelthen være en brownie: mørk, mælk, hvid – you name it. Jeg er helt chokoladetosset, så en brownie med alle 3 slags chokolade og en masser nødder ligger i hvert fald i toppen 😉
  krydser fingre for at jeg vinder bogen – den ser helt fantastisk ud! 🙂

 36. Min sunde yndlings (og meget nemme) sunde snack er helt klart chokolademousse. Så bliver det ikke mere lækkert! Og sund når man laver den af 2 avocadoer, 1 banan, 1 tsk vaniljepulver, 2 dadler, 2 spsk kakao
  og så med friske bær til. Mums!
  Håber at kunne få flere yndlings sunde søde sager hvis jeg vinder bogen 🙂

 37. Min absolutte yndlingsdessert består af friskplukkede hindbær fra min mormors have smed frisk og kølig piskefløde i en solstråle. Så bliver det altså ikke bedre 🙂

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: