dadler med mascarpone

Fredagsforkælelse: dadler med mascarpone

dadler med mascarpone


Dagens fredagsforkælelse bliver i den enkle, men bestemt ikke mindre lækre ende: dadler med mascarpone. Det er faktisk en af mine yndlingsdesserter. Flæk en stor, saftig medjool daddel (de store, bløde, friske dadler, man gerne finder på køl i grøntafdelingen), fjern stenen, og fyld cremet, frisk og lækker mascarpone i hulrummet – det er faktisk svært at fremstille noget, der er bedre end det, synes jeg!

Servér dadler med mascarpone som det søde punktum efter en god middag. Fyld dadlerne med mascarpone inden servering, eller sæt et fad med flækkede dadler og en skål med mascarpone på bordet, så folk selv kan fylde. Medmindre du har inkarnerede daddel-haters på besøg, bliver det et hit! Sukkerfri kan man ikke kalde desserten, da dadler har et højt sukkerindhold og GI. Men den er i hvert fald helt naturlig og fri for både tilsat sukker og sødemidler. Og så mætter dadler med mascarpone faktisk så meget, at jeg max. kan spise 2!

En af grundene til, at fredags”kagen” bliver lidt enkel i dag, er, at jeg simpelthen er blevet godt, gammeldags syg. Jeg går ellers og blærer mig med at have et immunforsvar som så hårdt som diamant, fordi jeg omgås så mange børn og voksne på mit arbejde, at jeg nærmest er impræneret mod alle bakterier og vira mm. Men det er åbenbart alligevel lykkedes en form for virus at snige sig forbi mit forsvar og ramme mig med feber og dårligdom.  Så jeg kryber sammen på sofaen under dynen, sover, ser dårligt tv og drikker Faxe Kondi Free, mens jeg venter på, at sygdommen får raset ud i min krop. Og måske snupper jeg en enkelt daddel med mascarpone senere – måske hjælper det helbredelsen på vej 🙂

God weekend til jer derude – jeg håber, I skal noget sjovere end mig!

2 comments on “Fredagsforkælelse: dadler med mascarponeTilføj din

  1. Rigtig god bedring til dig. Hvor skønt med en kat at hygge med på sofaen:-) Er helt sikker på at et par daler vil hjælpe på helbredsproblemerne….. i hvert fald på feelgood-følelsen!

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: