Græskarmuffins med appelsinfrosting

Efterårskager top 5


Rå gulerodskage (9)_FAV_RED


Uh, jeg har det altså ikke godt med, at vi skal snydes for fredagskage, bare fordi jeg går og roder med køkken. Jeg tror aldrig, jeg har brugt så lang tid i et køkken før og lavet så lidt mad som i den forgangne uge! Min svoger Finn sagde trøstende forleden, da vi stod i det trøstesløse køkkenrum med rå vægge og bidende kulde, hvor han prøvede at lære mig at grovspartle vægge: “Det er lidt ligesom at pynte en kage, ikke?” Hvis jeg havde været sådan en, der var god til at arbejde med fondant og frosting, havde det sikkert været en hjælp 😉 Men på trods af, at jeg er håbløst klodset til at dekorere kager, viste det sig faktisk, at jeg godt kunne pudse en væg snorlige op med lidt øvelse og en stor portion koncentration og vilje. Live and learn, siger jeg bare!

Nå, nok om køkkenprojekt. Mere om kager! Jeg har samlet 5 af de bedste kager, jeg kunne finde her på bloggen, som alle smager af efterår – og som er perfekte med en god kop te og et hyggetæppe i sofaen! Vil I ikke være søde at bage en masse kager og spise et ekstra stykke for mig her i weekenden, når nu jeg ikke selv kan nå det?

Ha’ en dejlig fredag og en god weekend!

Tarte tatin med abrikos (lchf)


 

Efterårskager top 5

Græskarmuffins med appelsinfrosting (en af mine all time favourites her på bloggen!)

Græskarmuffins med appelsinfrosting

Æblemuffins med hasselnøddetopping (smagen af efterår!)

Æblemuffins med hasselnøddetopping

Rå gulerodskage med ingefær og clementin (det lyder skørt, men prøv den – den er virkelig overraskende god!)

Rå gulerodskage

Kanelkage (kanel og chokolade kan fortrænge ethvert gråvejr!)

Kanelkage

Tarte tatin med abrikoser, blåbær og mandler (brug evt. blommer i stedet for friske abrikoser, som kan være svære at få på denne årstid.)

Tarte tatin med abrikos (lchf)

0 comments on “Efterårskager top 5Tilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: