Bountykage

Chokoladekage Top 5

Min søde veninde og kollega, Putri, spurgte mig forleden, om jeg havde nogen gode opskrifter på glutenfri chokoladekage her på bloggen. Den slags spørgsmål er farlige at få – for det næste, der sker, er, at jeg sidder og bladrer alle bloggens arkiver igennem og pludselig har en helt absurd lyst til chokolade!

Jeg havde faktisk næsten glemt, hvor mange skønne chokoladekager, jeg havde i gemmerne. Og jeg fik helt lyst til at dele mine opdagelser med jer. Så her kommer en lille Chokoladekage Top 5! Der er både store kager, cookies og vafler, så der skulle være noget for enhver chokoladesmag 🙂

Jeg tror snart, vi skal fejre vores køkkenprojekt med noget godt chokoladesvineri! Vi er nemlig nu nået så langt (med gode venners hjælp!), at vi skal til at sætte køkken op i weekenden. Vi bliver nok ikke færdige, men jeg kan slet ikke vente med at se nogle skabe på væggene derude 🙂 Jeg glæder mig endnu mere til induktionskomfur, rigtig opvaskemaskine (i stedet for bordmodellen), mere bordplads, bedre skabsindretning og bedre belysning. Det bliver så lækkert!

Hvad skal jeres weekend mon gå med?


 

Chokoladekage Top 5

BountykageBountykage: kokos og chokolade i allerskønneste kombination

LCHF kiksekageLchf kiksekage med hjemmelavede Tuc: Gå total chokadebersærk, og nyd den skønne kombination med salte kiks.

Chokoladecookies med sorte bønnerChokoladecookies med sorte bønner: Cookies med intens chokoladesmag og den helt rigtige, svampede konsistens. Og så er de sindssygt nemme at lave!

LCHF brownie 1.0Lchf brownie: En god brownie går man aldrig galt af – og jeg kan også anbefale brownievafler

Brownievafler

Chokoladekage med syndig hindbærcremeChokoladekage med syndig hindbærcreme: Chokolade parret med syrlige hindbær er helt fantastisk – og i øvrigt meget dekorativt!

0 comments on “Chokoladekage Top 5Tilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: