Chiagrød med smag af jul

Chiagrød med smag af jul

Chiagrød med smag af jul


Jeg glæder mig i denne tid, nu falder chiagrøden… hvid… eller noget! Julestemning er der i hvert fald nok af i det lille hjem. Vi har ikke fået hentet den store kasse med julepynt ned fra loftet endnu, men på en eller anden måde er der både kommet kalenderlys, adventskrans, julestjerne i vindueskarmen og lysende stjerner i selve vinduerne. På turen til Lübeck i mandags blev der for alvor loadet på julestemningen, og ugen har også budt på masser af julesang til kor og babyrytmik og uddeling af 400 honninghjerter på arbejde. Skulle der alligevel være behov for et ekstra skud jul, så kunne denne chiagrød med smag af jul godt være svaret! Den må i hvert fald gerne udgøre morgenmadsdesserten til min lørdagsmorgenmad 🙂

Julesmagen i min chiagrød kommer fra dejlig kanel, allehånde og vanilje.  Det går så fint sammen med frisk æble og hasselnøddesmør. Jeg bliver ikke helt mæt nok af chiagrød i sig selv, så jeg nyder den gerne som en lille hyggelig morgenmadsdessert på morgener med god tid.

Chiagrød med smag af jul


Chiagrød med smag af jul

  • 1 dl kokosmælk (helt almindelig fra dåse – eller den gode cremede fra Santa Maria)
  • 1 æble
  • 1 tsk hasselnøddesmør
  • 1½ spsk chiafrø
  • ½ spsk Hampefrø (kan udelades eller erstattes med lidt ekstra chiafrø)
  • ½ tsk vanilje
  • ½ tsk kanel
  • 1/4 tsk allehånde
  • 1 nip salt
  • 2 dråber flydende SØD

Topping:

  • Frisk æble
  • Hakkede hasselnødder

Riv æblet, og rør det sammen med alle de andre ingredienser til chiagrøden. Stil på køl i mindst 20 minutter, gerne natten over.

Inden servering, toppes chiagrøden med hakkede hasselnødder og frisk æble.

Indlægget indeholder affiliate-links, der giver mig kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Jeg linker altid kun til produkter, som jeg selv kan stå inde for.

0 comments on “Chiagrød med smag af julTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: