Latest posts by John Sørensen (see all)
- Johns lchf lasagne med grøntsager og 3 slags ost - januar 18, 2015
- Broccolistok salat - januar 6, 2014
- Den ultimative festsauce (og snydeudgaven) - december 30, 2013

Fjern skrællen og sideskuddene fra stokken – det klares bedst med en stor skarp kniv. Når man står tilbage med et egalt stykke lysegrønt, så snittes det bare i helt fine strimler – jo finere jo bedre. Det kræver lidt håndelag med en kniv eller et godt mandolinjern.
Læg strimlerne ned i en skål og hæl en sjat citronsaft derned. Gi’ det et skvis honning og et nips salt. Slut af med en god slat lækker olivenolie (evt. chili/hvidløgsolie).
Lad det hele ligge i 15 min, til saften så småt begynder at trække ud af strimlerne, og de bliver bløde og bøjelige.
Si saften fra og spis dem direkte eller brug dem oveni en lækker salat .
Bon apetit

1 comment on “Broccolistok salat”Tilføj din