Broccolistok salat

John Sørensen

John Sørensen

John Sørensen er Fru Kofoeds storebror og evige inspirationskilde i køkkenet. John tryller på 5 minutter mad frem til 50 personer og er aldrig bange for at prøve nye ting af. Hans mad er rustik og fuld af smag.
John Sørensen

Latest posts by John Sørensen (see all)

Broccolistoksalat
Strimlet broccolistok i marinade

Fjern skrællen og sideskuddene fra stokken – det klares bedst med en stor skarp kniv. Når man står tilbage med et egalt stykke lysegrønt, så snittes det bare i helt fine strimler – jo finere jo bedre. Det kræver lidt håndelag med en kniv eller et godt mandolinjern.

Læg strimlerne ned i en skål og hæl en sjat citronsaft derned. Gi’ det et skvis honning og et nips salt. Slut af med en god slat lækker olivenolie (evt. chili/hvidløgsolie).

Lad det hele ligge i 15 min, til saften så småt begynder at trække ud af strimlerne, og de bliver bløde og bøjelige.

Si saften fra og spis dem direkte eller brug dem oveni en lækker salat .

Bon apetit

Broccolistok salat
Her er broccolistokken brugt i i en salat med granatæble, feta, oliven, kidneybønner og blancherede broccolibuketter.

1 kommentar til “Broccolistok salatTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *