Broccolistok salat

John Sørensen
Latest posts by John Sørensen (see all)
Broccolistoksalat
Strimlet broccolistok i marinade

Fjern skrællen og sideskuddene fra stokken – det klares bedst med en stor skarp kniv. Når man står tilbage med et egalt stykke lysegrønt, så snittes det bare i helt fine strimler – jo finere jo bedre. Det kræver lidt håndelag med en kniv eller et godt mandolinjern.

Læg strimlerne ned i en skål og hæl en sjat citronsaft derned. Gi’ det et skvis honning og et nips salt. Slut af med en god slat lækker olivenolie (evt. chili/hvidløgsolie).

Lad det hele ligge i 15 min, til saften så småt begynder at trække ud af strimlerne, og de bliver bløde og bøjelige.

Si saften fra og spis dem direkte eller brug dem oveni en lækker salat .

Bon apetit

Broccolistok salat
Her er broccolistokken brugt i i en salat med granatæble, feta, oliven, kidneybønner og blancherede broccolibuketter.

1 comment on “Broccolistok salatTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: