Sommetider er det de små ting, der gør en salat lækker. Fx at man lige steger en håndfuld mandler i tamari/soya et par minutter, så de bliver salte, sprøde og ekstra dekorative. Sammen med syrligt-sødt æble og fyldige edamamebønner pepper de denne her enkle broccolicouscous op og gør den både supersund og superlækker.
Spis den til alle former for stegt kød – og gem gerne rester til madpakken dagen efter. Der er salaten nemlig stadig god 🙂
Mandagen i dag er solfyldt, stille og fredelig. Jeg prøver at overbevise min krop om ikke at give efter for den forkølelse, der har ligget og luret nogle dage – og den responderer bedst på store mængder Netflix, kattehygge og afslapning. Måske skal jeg forsøge mig med lidt nem bagning også – jeg har en kraftig fornemmelse af, at kage helt sikkert også ville hjælpe! 😉
God mandag til jer allesammen!
Broccolicouscous med æble og tamaristegte mandler
(til 3-4 pers.)
- ½ broccoli, inkl. stok
- 1 lille stykke squash (ca. 1/8)
- 1 dl edamamebønner
- 1 lille æble
- 1 dl mandler
- 2-3 spsk tamari eller soya
- Dressing af: olie, æbleeddike, honning, citronsaft, salt og peber
Blend broccoli og squash fint. Tø edamemebønnerne op. Rør dressingen sammen, og vend i.
Skær æblet i tern, og fordel over salaten.
Rist mandlerne et par minutter på en tør pande. Når de begynder at blive lidt gyldne, tilsættes et par spsk tamari. (Pas på, det sprutter lidt). Lad det koge ind i mandlerne, og læg dem derefter til afkøling på et stykke bagepapir el.lign.
Lige inden servering fordeles de tamaristegte mandler over broccolisouscous’en.
0 comments on “Broccolicouscous med æble og tamaristegte mandler”Tilføj din