Blåbærsmoothie (mejerifri)

Blåbærsmoothie med chokolade (mejerifri)

Blåbærsmoothie (mejerifri)


Normalt gør jeg ikke så meget i opskrifter på smoothies. En smoothie er sådan noget med bare at smide nogle bær, og hvad man ellers har, ned i en blender sammen med mælk eller juice og så bare drikke det. Det kan næsten ikke gå galt. Men så engang imellem rammer man lige en kombination, der er så genial, at den må foreviges – som denne her blåbærsmoothie med chokolade. Nøj, den er god!

Smoothien blev til, da vi skulle indvi vores nye OBH Smoothie Twister. Man blender smoothien direkte i et stort glas, som man kan drikke af, og så er maskinen så kraftig, at den kan klare isterninger og frosen frugt (med lidt god vilje i hvert fald!). Supersmart!

Der røg frossen banan, jordbær og blåbær fra fryseren ned i blenderen sammen med den gode, cremede kokosmælk fra Santa Maria, vaniljepulver og lidt mørk chokolade. Resultatet var helt himmelsk – og er blevet genskabt adskillige gange siden herhjemme.

Blåbærsmoothien er skøn, når den søde tand melder sig – og hvis du vil drikke den til morgenmad, kan du evt. tilsætte 1 tsk chiafrø , 1 tsk hampefrø og 1 tsk kokosolie, så den bliver lidt mere fyldig. Den morgenmad kan man faktisk godt klare 8 km cykeltur og 2 x babyrytmik på , kan jeg bevidne! 🙂 Chokoladen kan i øvrigt erstattes af 1 tsk Raw kakaopulver, hvis det skal være lidt sundere.

Blåbærsmoothie (mejerifri)

Blåbærsmoothie med chokolade (mejerifri)

Hele herligheden skal bare ned i en blender og blendes godt og grundigt. Der er nok til 2 personer i portionen, medmindre du er meget grådig tørstig 🙂

Indlægget indeholder affiliate-links, der giver mig kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Det koster selvfølgelig ikke dig noget at klikke på links’ene. Indtægterne hjælper til at finansiere den tid og de ressourcer, jeg bruger på bloggen her. Læs om annoncering på Fru Kofoeds Køkken her.

0 comments on “Blåbærsmoothie med chokolade (mejerifri)Tilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: