Nå, men jeg havde jo fødselsdag forleden. Og når man har fødselsdag, skal man have drink(s) – ikke? Derfor er der drink på bloggen i dag. En eksotisk frugtsag, der skriger af sol og sommer.
Drinks er også noget af det, der kan hæve en staycation til nye højder. Andreas elsker at gå i køkkenet og kreere dejlige drinks til os om aftenen. Fx denne her Bahamas Cocoa Daquiri. Alene navnet lover jo solhat, varme og sand mellem tæerne. Den indeholder rom, malibou, kahlua, lime, ananas – og så et overraskende skvæt cacaolikør. For hvornår er noget nogensinde blevet værre af et skud chokolade? Jeg spørger bare.
Er jeg i øvrigt den eneste, der ikke kan høre ordet “kakaolikør” uden at tænke på Fru Murermester Jessen?
Smagen af Bahamas Cocoa Daiquiri er sød, frisk og eksotisk, og farven minder om gylden øl. Jeg overvejer kraftigt at indrette vores badekar som sip-and-dip-bar og hænge ud dér med denne her drink resten af ferien. Eller måske spørge Bellahøj svømmestadion, om de kunne give mig et lille hjørne af børnebassinnet. Så kan det regne alt, hvad det vil, udenfor.
Bahamas Cocoa Daiquiri
(1 drink)
- 6 cl Gylden rom
- 3 cl Malibou
- 1 cl Kahlua
- 2 cl Lys cacaolikør
- 6 cl Ananasjuice
- 2 cl Limejuice
- Masser af is
Kom alle ingredienser i en Boston Shaker, og shake godt sammen.
Servér i Margarita-glas eller martiniglas – gerne med fjollet drinkspynt, ananasskiver, og hvad du ellers har!
Grej: (affiliatelink)
Indlægget indeholder affiliate-links, der giver mig kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Det koster selvfølgelig ikke dig noget at klikke på links’ene. Indtægterne hjælper til at finansiere den tid og de ressourcer, jeg bruger på bloggen her. Læs om annoncering på Fru Kofoeds Køkken her.
Mmmm! Sådan en kunne jeg da godt nippe til lige nu, selvom jeg ikke har ferie 😀
Jeg er sikker på, at den også er særdeles velegnet til arbejde 😉