Cakao te giveaway

Anmeldelse og giveaway: Cakao te

Cakao te giveaway


Det er sjovt med kaffe og te.

Det er næsten sådan en slags religion, man skal bekende sig til. “Drikker du te eller kaffe?”, spørger folk til forretningsmøder eller efter en god middag, når de skal til at sætte vand over og finde dessert frem – og helt ærligt, ofte ved jeg slet ikke, hvad jeg skal vælge! Jeg elsker nemlig både te og kaffe. Jeg elsker kaffens karakteristiske skarphed og dens solide, fyldige og opkvikkende karakter. Og jeg elsker teens mildhed og alsidighed – grøn, hvid, sort, rooibus, urte, frugt, krydderier osv. – og den afslappende effekt, det har på mig, når jeg får en kop te i hånden.

Desværre er jeg total dårlig til at prøve nye tesorter af. Jeg ender altid med at købe de samme 2 slags te: grøn kvæde og hvid tempelte hos Perchs. Jeg står altid inde i butikken og tænker, at nu skal jeg prøve noget nyt – men der er simpelthen så mange valgmuligheder, at jeg ikke kan overskue det.

Derfor greb jeg straks chancen

for at udvide min horisont, da jeg blev spurgt om at anmelde det nye tekoncept Cakao, som forhandler te og chokolade online. Jeg fik 4 forskellige slags te tilsendt, og det lykkedes mig faktisk blandt de 4 at finde en helt ny slags yndlingste: Rooibuste med citrongræs og kakaobønner (se den i butikken her). Det lyder skørt, men smager enormt godt. Jeg har aldrig prøvet den sydafrikanske, røde Rooibuste før, men det bliver da helt sikkert noget, jeg skal dyrke mere. Teen er koffeinfri og har en smuk, rødlig farve. Nogle tedrikkere (bl.a. min søster) forbinder rooibuste med en røget bismag – det oplever jeg altså ikke i denne te. Måske er det chokoladesmagen, der overdøver den? 🙂

Cakao te giveaway

Jeg prøvede også 3 andre slags te:

en sort te med æble og kanel, en grøn te med citrus og en frugtte. Selvom de ikke blev nye favoritter hos mig på linje med rooibusteen, var de fin kvalitet. Og jeg er ellers en meget kritisk tedrikker, som får sindssygt ondt i maven, hvis jeg drikker sort te af dårlig kvalitet med for meget garvesyre (fx Lipton – puha!). Men ingen problemer her. Æble-kanelteen var lige lovlig parfumeret til min smag, men frugtteen (som hedder Malibu Dream) var overraskende velafbalanceret. Der følger et fint informationsark med tepakken, som fortæller om de forskellige slags teer og informerer om vandtemperatur og trækketid for brygningen.

Cakao te giveaway

Hvis du er sådan et vanedyr som mig,

der aldrig får taget dig sammen til at prøve nye ting, er det smarte Cakao, at du kan abonnere på te, som bliver udvalgt for dig og sendt direkte til din hoveddør. En gang om måneden/en gang hver anden måned eller en gang i kvartalet (afhængig af dit abonnement) får du så tilsendt 4 udvalgte tevarianter, som du kan prøve af. Du får ikke 1 kg af hver te, som du skal drikke dig igennem – bare en lille pose med te til 6-8 kopper. Så kan du selv gå ind på hjemmesiden og bestille mere, hvis du forelsker dig i en ny favorit. En rigtig god måde at udvide sin horisont på, synes jeg.

Og nu kommer det bedste af det hele:

Du har faktisk mulighed for at vinde 3 måneder med sådan et teabonnement. Det foregår ovre på bloggens facebookside – her.

Du kan også finde Cakao på facebook her.

NB: Produkterne i indlægget er sponsoreret af Cakao, men alle holdninger, tekster og billeder er mine egne. Jeg modtager ikke provision, hvis du køber via links i dette indlæg.

0 comments on “Anmeldelse og giveaway: Cakao teTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: