Æble med kanelcreme

Efterårssnack: æble med kanelcreme

Æble med kanelcreme


På en grå og regnvåd efterårsmandag som i dag kan man godt have brug for en hurtig, nem og sund efterårssnack. Æble med kanelcreme er så nemt, at det nærmest ikke engang klassificerer sig som en opskrift! Det er virkelig bare at røre lidt græsk yoghurt med kanel og sødemiddel, skære et æble i både og dyppe i kanelcremen. Nemt ikke? Til gengæld har det i flere år været sådan en snack, som jeg er vendt tilbage til igen og igen, når den søde tand meldte sig, og jeg ikke lige syntes, den skulle tilfredsstilles af chokolade el.lign.

Kanel kan et eller andet med at dæmpe sukkertrang, så jeg kan virkelig godt anbefale at skrue op for kanelen, hvis du kæmper med den slags. Og så passer kanel bare helt utroligt godt sammen med de skønne, danske efterårsæbler, som fylder butikkerne for tiden, og som er sprængfyldte med vitaminer, fibre og andre gode sager.

Selvom der er brugt fuldfed græsk yoghurt til kanelcremen, er vi stadig ude i en liberal lchf med frugt og alt muligt farligt 🙂 Det betyder nu egentlig ikke så meget for mig, hvilken etiket der kan sættes på. Det vigtigste er, at jeg putter noget naturligt (måske lige med undtagelse af sødemidlet) og godt i min krop. Hvis du ikke har lyst til at bruge sødemiddel, kan du også sagtens søde med lidt honning – eller helt lade være med at søde.

Æble med kanelcreme kan servers som en hurtig eftermiddagssnack, en sund hverdagsdessert elle rmåske et friskt pift på brunchbordet.

Æble med kanelcreme


Æble med kanelcreme

  • 1 æble
  • 1 dl græsk yoghurt 10%
  • Kanel og flydende SØD eller honning efter behag

Skær æblet i både, og smag yoghurten til med kanel og flydende sød. Jeg synes, der skal masser af kanel i! Dyp æblebådene i kanelcremen,og nyd smagen af efterår.

 

0 comments on “Efterårssnack: æble med kanelcremeTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: