5 sommerdesserter

5 sommerlige desserter

5 sommerdesserter


Så, nu sker det! Jeg kan mærke det: sommeren er virkelig på vej. Vi er blevet lovet guld og grønne skove af DMI flere gange allerede, kun for at blive skuffede, når vi stod op til gråvejr og regntunge skyer. Men denne her vejrudsigt, den vælger jeg altså at tro på! Denne gang MÅ det simpelthen passe: sol og 2-cifrede varmegrader. Uhm, det kan jeg godt lide 🙂

5 sommerdesserter
Den vejrudsigt siger jeg ja tak til! 🙂

I anledningen af sommeren har jeg udvalgt 5 rigtig dejlige, sommerlige desserter her fra bloggen, som du kan forkæle familie og venner med i weekenden. Der er masser af frugt og farver, der er is og kage, portionsanretninger og hele kager. Tilsat sukker og mel er der til gengæld ikke noget af. Det er desserter, du kan servere og spise med god samvittighed.

Herhjemme skal vi ikke have så meget dessert lige i aften. Vi skal til gengæld have drinks. Jeg inspirerede mig selv med mit drinksindlæg sidste fredag, så vi har inviteret en lille flok venner til farverige drinks og hygge i aften. Jeg glæder mig så meget!

Jeg håber bare, at vores 3 små psykopat-dyr kan finde ud af at holde nogenlunde fred, så længe vi har gæster. Der er territorialkampe for alle pengene mellem Stoffer, Fie og Jara lige for tiden. Forleden nat vågnede jeg ved, at Jara pludselig tog afsæt på mit ansigt, da hun skulle flygte fra Fie – med kløerne ude, vel at mærke. Så nu har jeg et henrivende ar på den ene kind, som ikke rigtigt kan skjules af makeup, og Andreas går rundt og kalder mig Scarface. Så er det lige, at man tager sit liv om crazy cat lady op til revurdering… Nå, men det glemmer man lidt, når man kommer hjem fra arbejde og bliver mødt af en Jara, der nusser snuden mod min næse, og spinder kælent. Hun er nu ret sød. I skal næsten lige se, hvor sød hun er, når hun sidder og leger “pælesidning” 🙂

Jara


5 sommerlige desserter

Højskolehindbærdessert

Højskolehindbærdessert: min ultimative yndlingsdessert, da jeg gik på højskole! Friske hindbær, syrlig ymer og fed fløde. Det er dansk sommer, når det er bedst!

Kirsebærtrifli

Kirsebærtrifli: en fantastisk dessert, som både er lækker og dekorativ. Hjemmelavet kirsebærsovs lagt sammen med chokoladevafler og flødeskum vendt med creme fraiche. Genial til portionsanretninger.

Madbloggerudfordringen 3 - Pandekagekage med jordbær, chokolade og mynte

Pandekagekage med jordbær, chokolade og mynte: pandekagekager er simpelthen så hyggelige og sjove, synes jeg. 3-kløveret af chokolade, jordbær og mynte er en sikker vinder hver gang.

LCHF-koldskål

LCHF-koldskål: ingen sommer uden koldskål. Denne her lchf-venlige udgave er rørt på æg, creme fraiche, græsk yoghurt og fløde – og selvfølgelig masser af vanilje og citron!

Islagkage med cookiebund og jordbær-bananis

Islagkage med cookiebund og jordbær-bananis: Frosne jordbær blendet med banan kan pludselig blive til den fineste islagkage, når de kombineres med lidt smuldrede cookies, der presses sammen til en bund. Gå amok med pynt – og du er klar til fest!

2 comments on “5 sommerlige desserterTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: