5 sommerdrinks

5 Sommerdrinks

Spritz Aperol


Sommeren er lige om hjørnet! Duften af syrener og nyslået græs er ved at slå mig omkuld, når jeg går rundt i villakvarteret, og det er nærmest lyst døgnet rundt. En ting, der rimer på lange, lyse sommeraftener, er fine sommerdrinks. Gerne med frugt, bobler, farver og selvfølgelig paraplyer, sugerør og anden drinkspynt i rå mængder 🙂

Det er faktisk alt for længe siden, vi har holdt en drinksaften. Det må jeg se at få rykket op til toppen af min to-do liste. Jeg elsker at mixe drinks og servere dem med masser af pynt. Og jeg elsker at nyde dem med gode venner, god musik og festlig stemning. Det er altså mere festligt end en flaske vodka og en liter appelsinjuice på bordet, I just gotta say!

Hvis det ikke var fordi, vi havde andre planer, tror jeg, jeg ville forsøge at tromme en flok venner sammen til en drinksaften med sommerdrinks allerede i aften. Men lige præcis i aften skal vi faktisk noget sjovere: vi skal nemlig ind og se Ørkenens Sønner. Oh yeah, mandehørm, frække ord og upassende humor extravaganza – det bliver så godt 🙂 Bare kald kald mig plat – jeg ligger og ruller rundt på gulvet af grin, når Søren Pilmark drøner rundt i kyse og forklæde og taler med pive-stemme som Grethe 😉

Anyways – jeg håber, I får en rigtig skøn aften og en dejlig weekend! Her kommer 5 sommerdrinks, som i hvert fald kan hjælpe på sagen:

5 sommerdrinks


5 sommerdrinks

Spritz Aperol – en drink, der er lige præcis så tør, at mænd gider drikke den – og så tilpas sød, at tøserne også kan være med 🙂

Cava sangria – meget mere frisk, boblende, sommerlig og frugtagtig en sin rødvins-fætter. Vi forelskede os hovedkuls i den på en ferie Barcelona!

Caipirinha – også kaldet “voksenudgaven” af en mojito.

Strawberry mojito – hvis caipirinha’en er voksenudgaven af en mojito, så er det her tøseudgaven. Mojito med jordbær og et strejf af hvid balsamico.

Drink med jordbær, hyldeblomst og cava – en velkomstdrink, som jeg kreerede til en sommerfest for nogle år siden, men som stadig er helt fantastisk fin, frisk og sommerlig.

 

0 comments on “5 SommerdrinksTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: