Et glas vand

3 ting, jeg er lykkedes med de sidste par uger

Jeg er virkelig god til at sætte mål op for mig selv. Jeg skal gå tidligere i seng om aftenen, se mindre Netflix, tabe 5 kg, træne 3 gange om ugen, gøre mere rent, bruge færre penge, øve mere klaver – og alt muligt andet! Og ofte går det, som det så ofte går med den slags målsætninger: det holder et par uger dage timer, og så dør det lidt ud…

Jeg kan have så travlt med at slå mig selv i hovedet med på de ambitioner, jeg ikke fik indfriet, at jeg glemmer at se på, hvad jeg faktisk er lykkedes rigtig fint med. Kender du det? Så i dag klapper jeg mig selv lidt på skulderen og ser på 3 ting, der er gået supergodt for mig de sidste par uger – næsten helt uden, at jeg har tænkt videre over det.

Et glas vand

1:Jeg har drukket masser af vand. Jeg er ikke decideret dårlig til at drikke vand – men heller ikke helt god nok til at nå op på de dér 2 liter hver dag. Især når jeg har hjemmearbejdsdage kniber det. På kontoret har jeg en god vane med at altid at slæbe en kande vand med ind på mit skrivebord. Og når jeg har kor, rytmik, band osv. tyller jeg vand af en vandflaske. Men herhjemme glemmer jeg alt om vand – og ender faktisk tit med bare at drikke Faxe Free, hvis jeg ikke tænker mig om (min store last!). Men de sidste par uger har jeg gjort mig umage for at slukke tørsten i masser af vand. Jeg er startet hver morgen med et stort glas vand og har tanket op regelmæssigt i løbet af dagen. Det har været rart for både hoved, hud, fordøjelse, generelt energiniveau og meget andet.

2: Jeg har spist masser af grøntsager til stort set alle måltider. En håndfuld grønkål krammet i lidt dressing på morgenmadstallerkenen, lidt gnavegrønt til frokosten – der skal egentlig ikke så meget til for at få mere grønt ind i hverdagen. Man skal bare lige huske rent faktisk at gøre det. Det er ikke altid, det lykkedes for mig  – men de sidste uger er det gået rigtig godt.

3: Jeg har passet min hudpleje ret godt. Selvom jeg tit er træt og doven, når jeg er på vej i seng, er jeg lykkedes med at gennemføre et godt hudplejeritual hver aften: rense øjenmakeup af, rense og exfoliere ansigtet med en Konjac-svamp med grøn te og derefter give huden et godt lag natcreme. Jeg elsker Clinique Moisture Surge Overnight Mask (som der ovenikøbet er medlemstilbud på lige nu hos Coop.dk) og har den som fast element på min ønskeseddel til jul og fødselsdag. Konjac-svampen er en ny ting for mig – jeg har brug den omkring en måneds tid, og jeg er virkelig begejstret for, hvor pæn, klar og frisk min hud er blevet.

Er du lykkedes med nogle særlige ting de sidste par uger? Er der noget, du særligt skal klappe dig selv på skulderen for 🙂


Indlægget indeholder affiliate-links, der giver mig kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Det koster selvfølgelig ikke dig noget at klikke på links’ene. Indtægterne hjælper til at finansiere den tid og de ressourcer, jeg bruger på bloggen her. Læs om annoncering på Fru Kofoeds Køkken her.

0 comments on “3 ting, jeg er lykkedes med de sidste par ugerTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: