Forårssalater

3 salater, der spreder forårsstemning

Forårsstemning


Åh altså, det dér forår – det har vi glædet os længe til, ikke? Det er bare lidt, som om det stadig er liiiidt gråt derude, er det ikke? Jeg føler i hvert fald et behov for at booste forårsstemningen lidt. Derfor har jeg samlet 3 salater, som jeg synes emmer af forår, lys og lethed.

Vi skal bruge dagen i dag på lidt restitution. Vi tømte loftsrum til vores lejlighed i Glostrup i går. Lejligheden, som vi har lejet ud i 6 år, overtages af nye ejere pr. 1/4, så alt det ragelse, som vi har stablet sammen på lejlighedens loftsrum skal ud inden da. Nøj, hvor var vi mørbankede efter et par timers slæben møbler ned fra 3. sal! Det var vist weekendens workout 🙂

Nyd foråret, og nyd de dejlige salater! Har I nogen retter, som I særligt forbinder med forår?

Forårssalater


3 salater, der spreder forårsstemning

Blomkål med smør, kapers, citron og koriander

Blomkål med smør kapers, citron og korianderFyldig, mild og mættende salat, som passer godt til både en hakkebøf, et stykke stegt kylling eller fisk.

Krammet spidskål med citron og dild

Krammet spidskål med citron og dildEn virkelig frisk og knasende salat, som jeg både spiser til al slags kød til aftensmad og til mine æg om morgenen. Supernem at lave!

Forårssalat med spinat, asparges og vaniljestegte rabarber

ForårssalatHer er vi ude i en rigtig fin salat med spændende teksturer og nogle af forårets dejligste råvarer: spinat, asparges og rabarber, Mmm…

0 comments on “3 salater, der spreder forårsstemningTilføj din

Det kunne være hyggeligt, hvis du lagde en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: